Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 yeni teyp taktırma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 yeni teyp taktırma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EnSoNiQ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EnSoNiQ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 yeni teyp taktırma
    Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2012 Saat 03:09
Merhaba arkadaşlar 2 ay oldu 307 alalı  ve daha önceki aracımın ses sistemi gayet iyiydi ama nedense cd changer çok kötü ve şuan transmistörle idare ediyor ve ses tatminkar değil 1 sene önce aldığım ses sistemini bu aracıma taktırcagım ama korkularım var öncelikle teybi değiştirdiğimde yol bilgisayarı iptal oluyor diye konular okudum bunun çözümü varmı teybim sony teybim var bunu aracıma yol bilgisayarını iptal etmeden nasıl bağlatabilirim
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2012 Saat 08:29
Aracınızın modeline göre

2005 ve öncesi :

http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-206-307-406-Steering-Stalk-Control-Adaptor-CTSPG006-for-Sony-Stereo-/350516871893?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item519c6f02d5

2005 sonrası :

http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-207-307-407-807-Steering-Wheel-Stalk-Control-Adaptor-Lead-CTSPG008-/270865691517?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3f10da737d

kullanmanız gerekir. Kes biç yapıştır derdi yok. Soketleri uygun şekilde bağlanmız yeterli. Kumanda-yolbilgisayarı varsa park sensörü ve diğer teybe bağımlı CAN uygulamaları için destek ünitesi.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2012 Saat 13:42
Orjinal teybi yerinden çıkarma,alttaki varsa cd changeri yoksa ordaki boşluğu çıkart,ana üniteni oraya bağla.
Orjinal teybin elektiriğini kesmeden kendi taktığın ana üniteni kullanabilirsin.Oto ses işiyle uğraşanlar yapıyor bir aparat sayesinde.Böylelikle orjinal cd çaların ekeltiriğini kesmediğin için yol bilgisayarı devre dışı kalmaz.Şahsen ben yukarıda söylediklerimin aynısını yaptım ve yol bilgisayarım çalışıyor.
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2012 Saat 15:41
Orjinalini yazan: laedri laedri Yazdı:

Orjinal teybi yerinden çıkarma,alttaki varsa cd changeri yoksa ordaki boşluğu çıkart,ana üniteni oraya bağla.
Orjinal teybin elektiriğini kesmeden kendi taktığın ana üniteni kullanabilirsin.Oto ses işiyle uğraşanlar yapıyor bir aparat sayesinde.Böylelikle orjinal cd çaların ekeltiriğini kesmediğin için yol bilgisayarı devre dışı kalmaz.Şahsen ben yukarıda söylediklerimin aynısını yaptım ve yol bilgisayarım çalışıyor.

Bu durumda ikisi de kullanılabiliyor mu?  2 tane mi teyp oluyor araçta yoksa bir tanesi çalışıyor diğeri boşta mı duruyor hocam?
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2012 Saat 15:59
Hayır orjinal artık çalışmaz yeni taktığınız çalışır.Sadece orjinalin elektirik bağlantısı kesilmez yani akşamları ışığı yanmaya devam eder ve yol bilgisayarı çalışmama riski ortadan kalkar.
Yukarı Dön
EnSoNiQ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EnSoNiQ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 Saat 02:25
changer söktüğümdede teyp kücük kalmazmı 
Yukarı Dön
EnSoNiQ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EnSoNiQ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 Saat 02:33
kardeşim http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-206-307-406-Steering-Stalk-Control-Adaptor-CTSPG006-for-Sony-Stereo-/350516871893?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item519c6f02d5 

bu linktekinde benim aracım 2004 model kesin yol bilgisayarı çalışırmı alacagım sonra çalışmaz ise geride gönderilmez :))
Yukarı Dön
gozem Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
07 - Ağustos - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gozem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 Saat 07:28
Arkadaşım,imzanda aracının modelinin belirtmemişsin ama, genel olarak ben sorun olduğunu hiç görmedim..kendi aracımın teybini söküp, pioneer teybimi kendim taktım,aparaf falanda yok üstelik..kesinlikle yol bilgisayarı çalışıyor.. istersen küçük bi video çeker atarım..
benim arac 307.hdi 2004
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 Saat 17:33
Orjinalini yazan: gozem gozem Yazdı:

Arkadaşım,imzanda aracının modelinin belirtmemişsin ama, genel olarak ben sorun olduğunu hiç görmedim..kendi aracımın teybini söküp, pioneer teybimi kendim taktım,aparaf falanda yok üstelik..kesinlikle yol bilgisayarı çalışıyor.. istersen küçük bi video çeker atarım..
benim arac 307.hdi 2004

Direksiyondaki kontrolleriniz çalşıyor mu peki hocam? Bu arada teybin modeli nedir ve ayrıca cd changer'i çıkarttınız mı? Teşekkürler.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
EnSoNiQ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EnSoNiQ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2012 Saat 11:12
Direksiyon kontrolü iptal olsun o benim için sorun değil fakat ben yol bigisayarından korkuyorum burda sorduğumda gidiyor istemiyorsanız değiştirmeyelim aparat alın dediler.
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 Saat 00:21
Merhaba

Şöyle bir aparat buldum sanırım forumda da arkadaşlardan biri daha önce bahsetmiş. Ama çok pahalı geldi, nerdeyse teyp kadar bir fiyat Smile

2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 Saat 00:37
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Merhaba

Şöyle bir aparat buldum sanırım forumda da arkadaşlardan biri daha önce bahsetmiş. Ama çok pahalı geldi, nerdeyse teyp kadar bir fiyat Smile

Benim linkini attığım ürün. Kendi aracıma uygun olanı kullanıyorum. İçerisinde atmega chip var. yazılımsal olarak butonların işlevlerini atıyor. Ayrıca bir kablo sök tak derdi yok. Teyib bağlantısına köprü oluyor. Kes biç işlemi de yok.

Fİyatıda o parça için normal. İçerisindeki çipin yazılımından geçtim kendisi 20-30 dolar.

İŞlevsellik ve montaj açısından çok kullanışlı bir ürün.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 Saat 00:46
Alicilik Hocam, ebay versiyonunu mu kullanıyorsunuz yoksa sahibinden versiyonumu? (ya da ikisi de aynı şey mi -görüntüleri farklı-). Ebay ile falan uğraşmak istemiyorum TR den halledeyim diyorum. Ayrıca 5 li Cd changer'ı sökeyim diyorum, tam olarak onun yerine koyabileceğim sıkıntı yaşatmayacak, boş göz olarak kullanabileceğim bir parçayı Ankara'dan nereden bulabilirim. Internettten aradım ama bulamadım.Teşekkürler.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2012 Saat 00:58

Alicilik Hocam, ebay versiyonunu mu kullanıyorsunuz yoksa sahibinden versiyonumu? (ya da ikisi de aynı şey mi -görüntüleri farklı-). Ebay ile falan uğraşmak istemiyorum TR den halledeyim diyorum. Ayrıca 5 li Cd changer'ı sökeyim diyorum, tam olarak onun yerine koyabileceğim sıkıntı yaşatmayacak, boş göz olarak kullanabileceğim bir parçayı Ankara'dan nereden bulabilirim. Internettten aradım ama bulamadım.Teşekkürler.

İsmim ali LOL

Dünya çapında bu tarz ürünleri üreten iki firma var ikisi de ingiliz. Dynamicsounds ve Icesound yanılmıyorsam. İkisi de bu konuda uzmanlar. Kendi siteleri üzerinden satış yapıyorlar orada bütün ürünlere ulaşabilirisniz. (bahsettiğiniz çerçevede olabilir) .Şöyle bişi var ürünün kendi siteisndeki fiyatlar pound üzerinden ve çok pahalı ebaydan almak istediğinizde kargo daha ucuz oluyor o yüzden ebayi seçtim her iki sitede de paypal kullanıyorsunuz.

Ben ebay dan yıllarıdr alışveriş yapıyorum hiç bir sorun yaşamadım artık neyin nasıl olacağını bildiğim için (türkiye gümrüğü dahil) sorun yaşamıyorum. sahibinden de satılan üründe ebaydan alınıyor bundan adım kadar eminim. Satıcı ile irtibata geçtiğinizde eminimki isze 21 gün bir ulaşım süresi söyleyecek elinde hepsini barındırması biraz zor.

Bahsettiğim gibi ürün basit gibi görünsede o kutu içinde mikro işlemcili çip var. Minimal bir bilgisayar gibi. O yüzden ayrıca kes biç yapmanıza gerek kalmıyor gerekli sinyaleri kendisi uyarlıyor. Aynı parça yapılabilir. atmega yerine daha kolay yazılabilen arduino kullanırsınız ama inanın daha masraflı olacaktır. Vakti zamanında çok araştırdım.

Bu kol işini izmirli bir arkdaş da yaıyor ama bu kadar değil. O kolun kullanımını teybe adapte ediyor. Bu sistem ise aracın sinyallerini teybe uyarlıyor teknik olarak çok fark var.

2006 ve sonrası ikinci nesil 307lerde can-bus siseme geçildi. Bu da yol bilgisayarı-geri sensörü-alarm gibi sistemlerin teyp ile beraber tek şebekeden kontrolü demek oluyor. Olaki teyp iptalleirnde şebeke kendini kapatıyor ve fonksiyonları kullanamaz oluyorsunuz. Bu yüzden can-bus araçlara teyp değişiminde bu tazr parçalar şart oluyor .

eski 307 ve 206ların 2002 sonrsı van-bus bu araçlarda teyp ve yol bilgisayarı bağımsız. tyep olmasaa bu bilgileri görebilirisiniz. Bizzat kendi aracımdan şahidim teybim yokken bile yol bilgisayarı verileri çıkıyor.

Ankara da bu tazr parçaları ses sistemi yapan yerler temin ediyor. kazım karabekirdeki cancan ve pioneeermemete baktınız mı ?
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
lesath Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lesath Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 Saat 19:37
Selam Ali Bey,

Bende de 2003 307 xt prem.um otm var. bu cd changer insanı deli ediyor.

kamasonic' in filan uyumlu modelleri varmıs diye duydum fakat canbus istiyormus oda sanırım.

Cehaletimi bağışlayın ilk kez araba sahibi oldum yani pek bilgili sayılmam.

bi mp3 çalar taktırayım demiştim changerı söktürüp fakat bi arkadaş yukarda changer geniş arada boşluk kalıyor falan demiş tereddute düştüm.

bu orjinal kasetçaları cıkarttığımızda  2003 model araçta yol bilgisayarı çalışmaya devam ediyor demişsiniz. şimdi ben kasetçaları iptal ettirip bi mp3 çalar taktırsam ilerde aracı satmam gerektiğinde tekrar sorunsuz şekilde eski orjinal kasetçaları taktırabilirmiyim yoksa gene serviste aktive falan mı etmek gerekir.. pek servisle uğraşmak istemiyorum da malumunuz..
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2012 Saat 23:24
Orjinalini yazan: lesath lesath Yazdı:

Selam Ali Bey,

Bende de 2003 307 xt prem.um otm var. bu cd changer insanı deli ediyor.

kamasonic' in filan uyumlu modelleri varmıs diye duydum fakat canbus istiyormus oda sanırım.

Cehaletimi bağışlayın ilk kez araba sahibi oldum yani pek bilgili sayılmam.

bi mp3 çalar taktırayım demiştim changerı söktürüp fakat bi arkadaş yukarda changer geniş arada boşluk kalıyor falan demiş tereddute düştüm.

bu orjinal kasetçaları cıkarttığımızda  2003 model araçta yol bilgisayarı çalışmaya devam ediyor demişsiniz. şimdi ben kasetçaları iptal ettirip bi mp3 çalar taktırsam ilerde aracı satmam gerektiğinde tekrar sorunsuz şekilde eski orjinal kasetçaları taktırabilirmiyim yoksa gene serviste aktive falan mı etmek gerekir.. pek servisle uğraşmak istemiyorum da malumunuz..

Merhaba hocam,

Öncelikli foruma hoş geldiniz.

Öncelikli olarak sizden site namına ricam BURAYA tıklayarak bilgileirniz eksiksiz doldurup yeni bir başlık altında yayınlamanız.

Sonrasında BURAYA tıklayarak aracınızın fotoğraflarını sitede yayımlayabilirsiniz.

Forum içerisinde soru sormak ve bilgi vermek konusunda rahat olun. Sonuçta herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor burada.

Ayrıca eklemeyi unutmadan aracınızı güle güle kullanın.

Sorularınıza gelecek olursak;

2003 model aracınızın alt yapısı kesinlikle VAn-bus dur. Teyp soketleriniz ISO tipidir.
Yol bilgisayarı ve teyp bağımsız diye biliyorum. ve yine duyduğum kadarı ile (yanlışım varsa düzeltin) 2006 se sonrası mk2 307lerde yol bilgisayarı teyp kumandası ile adapte oluyor.

Sizin yapacağınız en güzel şey,
-Hoşunuza giden bir teyp modeli seçip(pioneer-sony-kenwood-alpin) onu almanız
-kendi teybinizi ve cdchangerı söküp yerine çerçeve alıp gereksiz bir görüntü kirliğini ortadan kaldırmanız.
-Bağlantılar çok kolay siz teybi alın gelin benim vaktim olduğu zaman hem tanışmış olur hemde teybinizin bağlantılarını yapmış oluruz.

Eğer kumanda kolumda çalışsın derseniz onuda iki türlü halledebiliyoruz. Ya yurt dışından parça alıyoruz(ben öyle yaptım yukarıda bahsettiğim gibi) Ya da izmirdeki bir arkadaş kolu teybe uyarlı hale getiriyor.

Bilmiyorum diğer arkadaşların düşünceleri nedir ama görünüm ve kullanım açısından bana en mantıklısı bu geliyor.

Eskiye dönmek istediğinizde bu yaptğınız işlemleri geri almak sadece 5dk sürer hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.

Düzenleyen Alicilik - 01 Kasım 2012 Saat 23:24
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
lesath Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lesath Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 17:49
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Merhaba hocam,

Öncelikli foruma hoş geldiniz.

Öncelikli olarak sizden site namına ricam BURAYA tıklayarak bilgileirniz eksiksiz doldurup yeni bir başlık altında yayınlamanız.

Sonrasında BURAYA tıklayarak aracınızın fotoğraflarını sitede yayımlayabilirsiniz.

Forum içerisinde soru sormak ve bilgi vermek konusunda rahat olun. Sonuçta herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor burada.

Ayrıca eklemeyi unutmadan aracınızı güle güle kullanın.

Sorularınıza gelecek olursak;

2003 model aracınızın alt yapısı kesinlikle VAn-bus dur. Teyp soketleriniz ISO tipidir.
Yol bilgisayarı ve teyp bağımsız diye biliyorum. ve yine duyduğum kadarı ile (yanlışım varsa düzeltin) 2006 se sonrası mk2 307lerde yol bilgisayarı teyp kumandası ile adapte oluyor.

Sizin yapacağınız en güzel şey,
-Hoşunuza giden bir teyp modeli seçip(pioneer-sony-kenwood-alpin) onu almanız
-kendi teybinizi ve cdchangerı söküp yerine çerçeve alıp gereksiz bir görüntü kirliğini ortadan kaldırmanız.
-Bağlantılar çok kolay siz teybi alın gelin benim vaktim olduğu zaman hem tanışmış olur hemde teybinizin bağlantılarını yapmış oluruz.

Eğer kumanda kolumda çalışsın derseniz onuda iki türlü halledebiliyoruz. Ya yurt dışından parça alıyoruz(ben öyle yaptım yukarıda bahsettiğim gibi) Ya da izmirdeki bir arkadaş kolu teybe uyarlı hale getiriyor.

Bilmiyorum diğer arkadaşların düşünceleri nedir ama görünüm ve kullanım açısından bana en mantıklısı bu geliyor.

Eskiye dönmek istediğinizde bu yaptğınız işlemleri geri almak sadece 5dk sürer hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.

Ali bey ilginiz için teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi yeni başlıkla kendimi tanıttım :)

Söylediklerinizin ışığında cesaretimi topladım eski teybi söktüm ve navitech 4070UR marka/model cihazın montajını ( pek kablo-renk ayrımı gözetmeden iso soketler heralde uyumludur diye düşünerek) gerçekleştirdim. 

Cihazı 89TL karşılığı Mediamarkt'tan aldım. Mevcut tesisatla bile ses benim için oldukça doyurucu oldu. Direksiyon kumandası takıntım olmadığı için bunu sorun etmiyorum zaten.

Yalnız cihazın power düğmesi kontak kapalıyken bile cihaz çalışmadığı halde standby daymış gibi devamlı yanıyor ve basınca kontak kapalı haldeyken cihaz çalışıp bir kaç dakika sonra kendiliğinden tekrar kapanıyor. kontağı açınca cihaz da tekrar açılıp kaldığı yerden çalmaya devam ediyor.

Tek bir power tuşunun yanması aküyü bitirmez heralde diye düşünsem de her ihtimale karşın cihazın kafasını çıkartayım diyorum.

Bir de eski teypden çıkan anten soketi yeni cihaza uymadı. Yeni cihazın anten girişi bir hayli derinde nedense. şimdilik radyosuz idare ediyorum artık ama en azından istediğim mp3leri dinleyebiliyorum mutluyum :)
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 19:17
Merhaba,

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Varsa fotoda koyarsanız benim gibi değiştirmeyi planlayanlara görsel olarakta yardımcı olmuş olursunuz. Altta 5 li CD changer varmıydı sizde? Onu mu değiştirdiniz sadece yoksa komple kaset çalar ve cd changer beraber mi? Eğer hepsini birden çıkardıysanız altta kalan boşluğa ne koydunuz? Bilgilendirseniz memnun olurum.

2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
lesath Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lesath Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 19:41

Merhaba,

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Varsa fotoda koyarsanız benim gibi değiştirmeyi planlayanlara görsel olarakta yardımcı olmuş olursunuz. Altta 5 li CD changer varmıydı sizde? Onu mu değiştirdiniz sadece yoksa komple kaset çalar ve cd changer beraber mi? Eğer hepsini birden çıkardıysanız altta kalan boşluğa ne koydunuz? Bilgilendirseniz memnun olurum.

Teşekkür ederim. Şu an için çekilmiş fotoğraf yok en kısa zamanda eklemeye çalışırım.

Evet altta 5li CD changer vardı, hala da duruyor. sadece kasetçalar-radyo' yu söktüm. Cd changerın yerine takacak rafım yoktu elimde o nedenle sökmedim ama benim için sorun değil rafa ihtiyacım yok changerın görüntüsü de rahatsız etmiyor beni.

Eklemeyi unutmuşum bu arada, yol bilgisayarı da çalışmaya devam ediyor kasetçalardan bağımsızmış.

aslında double din bir cihaz almak istedim fakat çerçevesiz uymadığını okudum çoğu yerde. piyasada satılan çerçeveler hep 2007 sonrası 307 ler için. 
Bir de benim aracın göğsünde kasetçalar ile changer arasında maun kaplamanın bir uzantısı var. double din için onu kesmek istemedim.
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2012 Saat 10:49
Anladım hocam. Bilgi için teşekkürler. Bende arada herhangi bir parça olmadığı için çıkarırsam ya ikisini de çıkaracağım ya da hiç dokunmayacağım. Bu boş cep olayınıda sadece yurtdışında bulabildim. Vaktim olunca sipariş vereceğim. İnş sizinki gibi memnun edici bir sonuç alırım. İyi günler.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 33524 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 102941 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 448 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29794 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 52111 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 690 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 15391 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 513 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 414 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 370 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16902 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 490 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 439 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3864 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 907 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3172 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34615 27 Muhammed1983
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 251 0 heavyburak26
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 951 0 tayfuny1
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 1988 3 Serdar102
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
ersin61 1
elbir55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English