![]() |
|
Tampon ve kapı kolları boyası boyası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2012 Saat 22:42 |
İyi akşamlar arkadaşlar. Arabam gümüş gri renkte. Tamponlar, kapı kolları, kapı yanlarındaki çıtalar ve yan aynalardaki siyah aksamlar kaporta ile aynı renge boyanmış. Tamponda ve kapı kollarının bazı kısımlarında boyada kavlama var. Şimdi bu boyayı zarar vermeden nasıl çıkartabilirim. aracı aldığımda böyleydi. nasıl ve ne şekilde boyandığını bilmiyorum.
|
|
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence hiç uğraşma kalkan yerler gözüne çok batmıyorsa dursun veya sadece kalkan yerleri boyat. O boyaları kolay kolay sökemezsin plastiğin üstüne boyayı tutsun diye astar bir kat atılıp daha sonra boya yapılıyor yinede sen bilirsin.
|
|
![]() |
|
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
![]() ![]() ![]() ![]() |
boya söktürücü jeller ve spreyler var. aranızda kullanan oldu mu acaba. biraz araştırdım internetten, memnun kalanlar var ama yine de bir bilenden detaylı bir bilgiye ihtiyacım var tamponun şuanki görüntüsü gerçekten çok kötü
|
|
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
sökünce alttaki manzara ne kadar tatmin der bilinmez.yerinizde olsam bahsettiğiniz parçaları siyaha boyatırdım.piano black öneririm.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
CagriSc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
boya sökücüler plastiği eritir öyle bir hata yapmayın :) uğraşmak isterseniz bu bölümleri zımparalayıp hem eski boyayı kaldırır hem plastik zemini düzleyebilir, temiz yüzeye önce astar sonra boya uygulayarak daha sağlam boya yapabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Ben hepsini sökük mat siyaha boyadım, 10 numara oldu...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
Ya arkadaşlar bu sprey konusunda ciddi misiniz. Çünkü kullanan arkadaşlar olmuş ve sorun yaşamadıklarını söylediler. zaten niyetim komple boyayı kaldırıp yeniden boyamak çünkü bazı yerlerde kavlamalar var boyada. Zımpara işine gelinceeeeeee. o da zahmetli ve sıkıntılı bir iş ama bakalım
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |