![]() |
|
MERHABA,PERT KAYDI HAKKINDA BİLGİ. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2012 Saat 19:25 |
HERKESE İYİ AKŞAMLAR
ARABAMDA 14.000 BİN LİRALIK HASAR ÇIKTI. TRAMER KAYDINDA AMA PERT KAYDI DİE BİŞEY ÇIKMADI. BÖLE DURUMLARDA NE YAPMAMIZ LAZIM NASIL BİL YOL İZLİCEZ. KİME DANIŞICAZ. VE BU ARABAYI NASIL SATICAZ. LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLEMEKTEYİM YOL GÖSTERİN......
![]() |
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam arkadaşlar kımse bi yorum yapmıcakmı :) destek olun bana cok bunalımdayım çok severek aldığım araç hakkında bunu duyunca yıkıldım..
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın modeli ne?14000 lik hasar parça parça mı? parça parça olup toplamda o kadar oluyorsa perte çıkmamış olabilir.her malın bir alıcısı vardır satmaya karar verdiğinizde fiyat olarak biraz aşağı vermeniz gerekir bütçesine uyan biri olur diye düşünüyorum.bu hasarın içeriği ne sel,çarpma vs?
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
tramerde şöle yazmakta1. çarpma2.agır hasar 14.000 bınlik denmekte araç 206 xt
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
trameri arayıp danışabilirsin.kolay gelsin ve geçmiş olsun takma kafana arabandan zevk almaya bak
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
keşke takmasam karddeş bir gün oluyo araban çok zevk alıyorum .
bir gün gelıyo arabadan çok soğuyorum.
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Aracı yeni mi aldınız? Eski sahibi ne gibi bir açıklama yapıyor? Var mı bilgisi.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
yeni almadım.
acaba mahkemeye versek nasıl olur.
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
üzülerek söylüyorum araç pert. benimde başıma geldi aynı olay ben hemen aracı geri verdim |
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
satan kişi nasıl bi tavır içindeydi
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
sigorrta acentalarından aracın hasar dosyasını al. tramerde pert yazmaz. hasar oranına baktır
%100 yazar pert araçlarda
|
|
|
|
![]() |
|
aradan 2 sene geçti şuanda geri verme imkanımız varmı ben yeni ögrendim.
veya avukata versek nasıl sonuç alırız.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mahkeme veya avukata versenizde haklı çıkmazsınız gibime geliyo sonuçda zamanında araştırıp almanız gerekiyodu.
Araç satılmasınada satılır piyasada dolu kazalı araçlar var hepside satılıyo bence kullanmanıza bakın takmayın olan olmuş
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
aracı alırken sorgulatmamış mıydınız tramerde? zaten tramer kaskosu olan araçların hasar kaydı bilgisini veriyor, yani ortada saklanmış bir şey yok. mahkemeye vermek sizin lehinize bir sonuç çıkarmaz diye düşünüyorum. pert olmuş bir aracın onarımı ne kadara mal olur bilmiyorum ama benim bi ön çamurluğumun değişim kapının boyanması 1.750tl'ye mal oldu; yani 14000lik masraf illa ki aracın pert olduğunu düşündürür mü bilemedim. Aracın hasar dosyasında tüm bilgiler, değişen-onarılanlar mevcuttur.
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
araç pert olsa yazardı demi yani değil demekki pert aracın ozman ki değeri atıyorum 32000 tldir 14.000 tl lik hasarda araba perte çıkmaz ağır hasar diye geçer ha sigortacılar 16.000 yapsalardı belki olurdu
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bildiğim kadarıyla tramer sorgusunda araç pertse yazıyor pert kaydı var diye.arabamı almadan önce fiat bravo bakmıştım( hgt )bir bayanındı 9000 lik ahasrı vardı 4 parça halinde araç pert değildi.birde şöyle bir durum var araçta ağır hasar yoktu yalnız bayan arabayı her sürttüğünde bi kaç parça değişmiş fatura biraz şişirilmiş ufak hasarlarda dahi.
|
|
|
|
![]() |
|
bir tek parça halinde 14000 ve ağır hasar pert demektir. dosyası kesin bilgi verir hasar oranı %100 yazıyorsa perttir. ayrıca tramerde artık pert yazmıyor
|
|
|
|
![]() |
|
peki arkadaşlar arabamı satmaya kalksam nasıl satarım alıcıları varmı bu tip arabaları.
birazdan resim eklicem. yorumlarınızı beklemekteyim.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
her malın bir alıcısı vardır satılma durumunu fiyatınız belirler bir kaç galerici moralinizi bozarsa aldırmayın.kusur bulmak isteyen herşeye buluyor 96 bir e200 var babamın 2 parça boya var sadece tavanında güneş yanığı var diye bahane ediyorlar boyatsak boyalı derler .ölücülere kulak asmadan aracına uygun bir fiyat belirlersin illaki ciddi bir alıcı çıkar.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |