![]() |
|
yenı arac sorunları lutfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
dieelf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 Saat 21:46 |
|
meraba arkadaslar ılk aracımı 206xs olarak dun aldım yanlız 3 tane sorum var yanıtlarsanız sevınırm
1 motor arıza lambası yanıyo fakat ıcınde K harfıne benzeyen bır sembol var arastırdım bulamadım 2 aracın klometre calısmıyo munsırı bozuk dendı yaptırım dedı aldıgım arkadas fakat zaman olmadıgı ıcın ıstemedım ben yaptırım dedım (suan aracın kac kllometrede oldugunu goremıyorum ) 3 206larda klometre dusurebılıyo mu??? sımdıden saolun :) |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracınızı herhangi pug servisinde cihaza bağlatmalısınız, istanbulda iseniz yardımcı olurum.
her aracın km si düşürülebilir. |
||
![]() |
||
dieelf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ıstanbul tuzladayım araca bır abım baktı temız dedı ama bılemıyom bı bakıma gırmesı lazım :(
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Keşke sağlam biyere gösterip alsaydınız ekspertize falan soksaydınız
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
akraba onay verınce gormeden aldım valla hosuma gıttıde ufak tefek masrafları var
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
yardımcı olabılcek bır abı yokmu:(
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |