![]() |
|
206 ofset jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ARTHUR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 Saat 07:54 |
Orjinal pejo janti bak . Gti. Rc.quick jantlari
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 ya o ilandaki jant olmaz yani gostermez en az 16 takmalisin ve bence artik ofsetli jant donemi bitti artik duz jantlar takilmaya baslandi yine eskiden oldugu gibi cok yakindan takip ederim jant olayini ve bbs pejo ya yakistiramadigim tek janttir ben fikrimi soyledim karar yinede sizindir bunun yerine cok daha guzel jantlar var alabileceginiz
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-satilik-ofsetli-16-jant-lastik-206-gti-da-kullanildi-205-40-16-95016635/detay/
Buyur bunlarda benim satılıklarımdaki jantlar bunlarda ofsetli |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
gargi nin resimdeki jant daha hoş duruyoo
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
Gargi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
206 için ofsetli jant örneğini sana şöyle gösterebilirim jantların şekli biraz farklı ve büyük ihtimallede 14'' ten büyüktür ama gösel olarak güzel tablo ortaya çıkmış;
|
|
![]() |
|
hasanagbiyik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanagbiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimse cevap vermicekmi ? tek merak ettigim yakışırmı takmış olan varmı aradım bulamadım
|
|
![]() |
|
hasanagbiyik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanagbiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
MERHABALAR öncelikle ben 206 kullanıyorum aracım gri renkte xdesing. Bir jant almayı düşünuyorum ve bbs jantlarda gözüm var modeli paylaşayım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |