![]() |
|
2003 307 SW Hakkında Görüş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Edessar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2012 Saat 14:41 |
Merhaba arkadaşlar
internetten bulduğum 2003 model SW yi almaya karar verdim arkadaşla fiyat konusunda anlaştık ancak yarın almaya gidebilecem son olarak sizlerinde bu araç hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim mantıklımıdır değilmidir bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de ayni aractan kullaniyorum. Aile icin bicilmis kaftan bir araba. Ben tepe tepe kullaniyorum cokta memnunum.
|
|
![]() |
|
Edessar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Bu araçların kronik sorunu varmı acaba bilgi verirmisiniz benim almak üzere olduğum araç otomatik vites ve ov BVA modeli
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kronik sorun ancak otomatik sanzimandan dolayi olabilir. Diger aksamlarda cikabilecek hemen hemen butun sorunlarin cozumleri forumumuzda mevcut. Zaten olmadi bizler de buralardayiz. Ancak sanzimani mutlaka baktirin ve oyle alin. Genellikle otomatik sanzimanlarda selenoid sorunu oluyor. |
|
![]() |
|
tekrar merhaba bahsi geçen aracı 2 hafta önce aldım.
aracı almadan önce test merkezinden testten geçirdik oradaki ustalar şanzuman motor ve yürüyen 10 numara gibi görüşler belirttiler. Gerçekten çok güzel bir araç olduğunu düşünüyorum ve bu iki hafta süresince yaklaşık 2.500 km yol yaptım malum bayram vs. Ancak 2 gündür şöyle bir sıkıntım var. Evimden işyerime geçerken dik bir rampa var bu rampada manuel kullandığım zaman devir yükseldiğinde auto gear fault hatası veriyor ve D konumundan başka konuma geçemiyor taki aracı stop edip birdaha çalıştırana kadar böyle kalıyor. P konumundan R veya D konumuna aldığımda araç manuel vitesli araçlarda debriyajdan ayağınızı biraz çok çektiğinizdeki gibi titremeye başlıyor bu durum klima açıksa dahada artıyor. Benzin veya LPG durum aynı her ikisindede denedim. hatta ayağımı frende tutup gaza bastım acaba rölantidenmi yapıyor diye oda çözüm değil. Bu iki sorun size neyi çağrıştırıyor yardımcı olabilecek varmı ? Forumda selonoid ile ilgili diğer konuları okudum sanırım ilk sorunumun çözümü oradan geçiyor diğerleri hakkında bilgi sabahibi olup beni aydınlatacak varsa yorumlarınızı bekliyorum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |