|
Partner Direksiyon Sökülmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2012 Saat 12:54 |
Arkadaşlar peugeot partner 2007 model direksiyon nasıl sökülür bilgisi olan var mı?Ben birkaç kez denedim ama bir türlü direksiyon göbeğinde bulunan airbag i çıkartamadım.Bilgisi olan varsa çok acil paylaşır mısınız.Çok teşekkürler.: |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben geçen gün kendi aracımın direksiyonunu derisi ile dğiştridim.
Tam direksioyunun alt kolunun aşağısında delik var . Deliğin içerisinde kalın tel var o teli ittiğiniz zaman göbek çıkıveriyor. Kornanın şasesini söküyorsunuz ve orta göbeğin arkasında airbagin soketini nazikçe söküp çıkarıyorsunuz. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak ve hata almamak için akü kutup başını söküp yapın işlemi. |
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet bende bu işlemi yapıyorum.Tabi ki akü kutup başını söktüm ve direksiyonun arkasında 3 adet delik var.Telleri içe doğru bastırarak attırıyorum.Direkiyon göbeği 1 cm dışarı çıkıyor.Yalnız nedense sonrasında çıkmıyor.Çekiyorum çekiyorum gelmiyor.Bende zarar vermemek adına fazla uğraşmadım.Farklı bir işlem mi yapmak gerekiyor. |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sistemi farklı olabilir. Belki teller tam serbest bırakmıyordur.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |