![]() |
|
peugeot 206 bagaj kapağını pandizota takılması? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2012 Saat 23:06 |
merhaba arkadaşlar aracım 206 arka bagajda bulunan pandizot bagajın kapanma esnasınsa yaklaşık iki üç parmak kapanmasına mesafe kala pandizota takılıyor ve bagaj kapanmıyor öncesinde pandizota ağırlık bindi biraz bende zedelendiğini düşündüm ama görünürde pek bir şey yok bagaj kapağının kapanması sıkıntılı pandizotu ya yuvasından çıkaracam ya da kapağı sert kapatacam bu da zarar veriyor bu sorunu nasıl aşabilirim teşekkürler?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de mdf pandizotu satıp orjinali takınca başlarda yaşadım. Tam yerine oturunca düzeldi.
Pandizotu tam yerine oturtmamış olabilirisiniz. Esnek madde ağırlıkla şekil alacağını sanmam. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |