![]() |
|
206 quicksilver hakkında önerileriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ARTHUR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2012 Saat 10:39 |
|
Merhaba arkadaşlar.
Sene sonu bir araba almayı düşünüyorum , yorumlarınız benim için önemli ama sakın 4 kapı al demeyin tek kapı alıcam :D Öncelikli tercihim sade açılır tavanı olan bir 206 quick , ama bakıyorum piyasası acayip abartılmış 20 bin 25 bin istiyen var . 100 bin deki araca . Ama aracın sıfırı zaten 28.500 den satılıyordu diye biliyorum :D Benim o arabaya vereceğin en iyi para 15 bin daha fazla vermem . Bu araba hakkında sorularım şunlar bu araba denildiği gibi masraf çıkarırmı fazla binmiyecegim max ayda 100 km . Ve satışı zor bir araba biraz çelişkiliyim bu yüzden . 2 tercihim sırf satışı kolay diye honda civic 1998 model ustu tek kapı hb bir araç , varsa bunun hakkındada düşüncelerinizi alabilirim :) 3 tercihim aslında 1 tercihimde olabilir , fiat stilo varmı aranızda kullanan bilen çok hoş bir araba ama performansını begenmiyor kimse . Bu konularda bana yardımcı olabilecek varmı yorumlarınız nelerdir hangisi,ni tercih etmeliyim . Üstü açılır bir quicke hayır diyemem ama varmı çevrenizde satan gören bilen ?
|
||
![]() |
||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
özellikle sunroof lu olanların fiyatları biraz abartılı olabilir ama 15000 e sunrooflu temiz 206 quik bulman zor. biraz eski modelli 206 gti rahatlıkla bulabilirsin o fiyatlara...
|
||
![]() |
||
ARTHUR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
|
Gti de dusundum fakat motor yksek vergisi yakiti derken araclarin cogu zaten olu gibi dirisini bulmak zor cok ugrastirir beni model olarakta quick kafama yatiyor . 15 ten fazla vermem olmuskende sanruflusu olsun istiyorum . Cok kararsiz kaldim . Xs dusundu ama model olarak dusuk ve ayni para ilada quick :-D
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
bir quik sahibi olarak söylüyorm gerçekten mükemmel araç fiyat olarak yüksek olabilir ama araba full temiz ve düşük km buldun mu yapış derim 15.000 bine alacağın arabaya 1 2 masraf yapacaksın bu kesin artı olarak 15.000 bine aldığın araç ya kazalı ya km yüksek yada hırpalanmış olacak bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. honda falan o kasalar bitti artık hele ki 98 diyorsun 14 yaşında araba ama quik alırsan 6 7 yaşında araba olacak bunları iyi değerlendir.
Düzenleyen FTH - 17 Ekim 2012 Saat 12:28 |
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
|
Hocam güzel diyorsunuz bende modeli ve görünüşü beni tatmin ettiği için quicksilwer diyorum ama çok para istiyorlar satarken o paraya satmam imkansız bırak o parayı sen bilirsin zaten piyasası neredyse yok yani .son 16 bin veririm buda yeterli değilmi sonuçta aldığımız araba belli 18 ve üstüne çıktıktan sonra çeşit çok zaten pejoya bakmam .
|
||
![]() |
||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
|
katılıyorum biraz paraya kıy araç bu olsn :) moderatörün aracı
|
||
![]() |
||
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-french-kiss-97088847/detay
Hocam soruyorum sana bu arabaya şu parayı vermek yazık değilmi sadece bi jant değiştirmişki bana sorarsan orjinal jantları daha hoş duruyor , bir jant değişmiş 22 bin aceba bunlara bbakan oluyormu :) Şuda güzel sanruf olsaydı 16 ederdi helalinden :) Aradığım araba budur işte ama fiyat bana göre biraz fazla .S
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
vallaha peugeot hastalıktır ve narin nazik arabadır. düşük fiyatlı bulup alırsan çok iyi baktırmam gerek düşük fiyatlı bulursun sonra 2. evin sanayi olur benden demesi
benim önceki arabamda quickti çok düşük fiyata almıştım 1 sene sanayiden çıkamadım en sonunda sıfırladım herşeyini tam bitirim derken kaza yaptım araba pert oldu:) neyse illaki bir yerde kısmetin vardır.
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
|
Kesinlikle bu parayı vermem o arabaya diğerlerinden tek farkıjantları bana göre :) son mesajımda verdiğim sanruflu aracı ona tercih ederim arabanın fiyatı çok abartılmış . Bişeyler eklemiş olabilirsin ama sonuçta 22 bin olduktan sonra çok daha kaliteli arabalara bakabilirsin .
|
||
![]() |
||
|
Pardon bu arada km sini görmemiştim km si baya düşükmüş tercih sebebi olabilir ama ben malesef o kadar para vermem bir araca . Zaten 22 bin olsa bende 2 daha bulur corolla alırım :)
|
||
![]() |
||
|
hayatta, zevkte, parada senin saygı duyarım..
Araba benim arabam. benim fiyatım da 22.000 TL en güzelleri senin olsun.. |
||
106 Quiksilver 2000
||
![]() |
||
|
hocam corolla demişiniz de... tamam bi üst kategoride olabilir ama bahsi geçen araçların karakteri farklı ya :)
|
||
![]() |
||
|
Hocam yanlış anlama arabanı yadırgamadım ama hem bütçem el vermez şu an bütçem el versede veremem o parayı çünkü sende biliyosun satışı çok zor ben zarar etmek istemiyorum . Yoksa arabanıza diyecek bişey yok sen bana şey de kedi uzanamadığı 206 ya mındar dermiş :) |
||
![]() |
||
|
Evet farklı tip araçlar zaten örnek verdim . Evde dizel 2006 corolla ve 2007 astra ver ama ben kendi zevkime göre bir araç istiyorum tamamen kendi çalışıp kazandığım parayla alınmış bir araç istiyorum :D bu dediğim araçlar olmassa almam zaten .
|
||
![]() |
||
|
sıkıntı yok sametcim ikimiz içinde hayırlısı..
Düzenleyen FTH - 17 Ekim 2012 Saat 19:53 |
||
106 Quiksilver 2000
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |