|
Motordan Gelen Yanma Kokusu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Opethian
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2012 Saat 07:28 |
Öncelikle herkeze merhaba,
3 gün önce 207 dizel 1.4 urban move aldım. Araç durduktan sonra rolantide çalışırken araçtan yanık kokusu geliyor. Araça giderken herhangi bir sorun yok fakat durduktan sonra rolantide çalışırken koku gelmeye başlıyor. Aracı 0km aldım. Parçaların yeni olması ile bağlantılı bir durummu yoksa servise götürmeli miyim ?
Düzenleyen Opethian - 17 Ekim 2012 Saat 10:21 |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi tarif ettiğin kokuyu bilmemekle beraber, yeni arabalarda özellikle biraz devirli kullandığın zaman yeniliğinden dolayı dediğin gibi bir koku yapabilir.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Opethian
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yüksek devirde kullanmıyorum en fazla 2500 de vites değiştiriyorum. Koku da sanki plastik birşey yanıyor gibi bi koku ilk duyduğumda benzinlikteydim epey korktum ama sonrada kendi kendine gidiyor koku
Düzenleyen Opethian - 17 Ekim 2012 Saat 08:49 |
|
Opethian
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok teşekkür ederim bilgi için. Ne kadar sürer peki bu koku ?
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadasım ilk defa duyuyorum bal mumu muhabbetini çok ilginç geldi. sebebini biliyormusun, neden sürüyorlarmış?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Opethian
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Su kaçmasın diye olabilir mi ? Gemide geliyormuş ya sonuçta dünyanın 1001 türlü hali var :)
|
|
Opethian
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teknik servisi de arayıp sordum motorun yeni olduğunu ve çıkan kokunun egzosttan geldiğini, bir süre daha devam edebileceğini yağın motora tamamen yayılması ile bu kokunun sonlanacağını söylediler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |