![]() |
|
106 GTİ - 99 - parça yardımı..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ggtoker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2012 Saat 16:24 |
arkadaşlar aracı aldıgımda eskı sahıbı orj tampona ek yapmışlar ve ortadaki çıtayı kesmişler estetik olarak güzel duruyor fakat alçaklık konusunda çok sıkıntı yasıyorum..bu yuzden orj tampon arıyorum şeritleri sisi filan gerekli değil sadece boş tampon ve lipi. sıfır biraz tuzlu oldugu için ikinci el kırık çatlak patlagı olmayan düzgün 99 model 106 gti ön tamponu arıyorum..
ayrıca gecen gun yolda giderken sağ camurluk davlumbazı koptu ve akis körüğünü patlattı... yaptırdım ama ses gelior değiştirmek istiorum... değiştirmişkende sağ sol ıkısı birden değişsin dıorum... direksiyonda cevirdiğimde arada sırada tık tık die ses yapıo zannedersem dagılmak uzere son olarakta fan muhafaza... elimi kaptırdım 15 dıkıs atıldı ve ucuz kurtardım.. baska kazalar yasamamak muhafaza arıorum.... arkadaşlar bu parçalar bana lazım... elinde 2. el durumu ii olan parçalar mevcut olan arkadaslar bana ulaşırsa sevinirim.... acil olarak tampon ve muhafaza kapagı lazım diğerleri acıl deil ama ii rakamlara bulursam hayır demem..... aracım 1999 model 106 gtı... şimdiden tesekkurler....
|
|
5500 den sonra başlayan hayat geç kalmış hayattır...
|
|
![]() |
|
ggtoker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel.........
|
|
|
|
![]() |
|
güncel.............
|
|
|
|
![]() |
|
güncel.............
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
en güzel yapıcağın şey sponsorumuz şahin peugeot ya danışmak. fiyatları sıfır ürünlere göre gayet cüzzi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |