![]() |
|
cc- gti jant takımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2012 Saat 15:28 |
Herkese iyi günler arkadaşlar. Orjinal 106 gti ya da 206 cc ye ait sirocco (rüzgar gülü dediğimiz) jant takımı arıyorum. Nakit ya da takaslı farketmez. Takasa gireceğim kendi jantım ise 14" oz racing f1 super cup modeli yani renault clio rs teki model :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu jant olayında hiç hevesim olmadı nedense jant kapaklarım bile kırık onları bile değiştirmiyorum :)
Düzenleyen Serco05 - 16 Ekim 2012 Saat 16:04 |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
jant candır ya arabayı önce boya sonra jant gösterir
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
katılıyorum. bi de cc jant bulabilsem :)
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
fiyat nedir :D Bende var cc araç direk :D
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
satmayı düşünürseniz o jantlar için İzmir e bile gelebilirm ;) burada bulamadım düzgününü, bulduklarım da 3-5 defa boyanmış..
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Jantlar boyanmamış o kesin :) piyasasını ws bilmiyorum aracı alalı fazla olmadı biraz hasarlı sanırım resimlerini net çeker koyarım bakarsın
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
valla resimleri koyabilirsen memnun olurum. jantın replikasına gözüm kaydı ama yine de orjinal olmasından yanayım :)
|
|
![]() |
|
thejix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: xxxx Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
elimde 14 inc 4 adet 106 gti jantı var istersen uygun fiyata vericem
resim nasıl ekleniyo bilmiyorum 0530 112 93 77 |
|
![]() |
|
mail atabilir msn hocam, cvtaknard@hotmail.com
|
|
![]() |
|
thejix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: xxxx Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Forumda konu açtım bakabilirsin
Resime burdanda bakabilirsin http://b1210.hizliresim.com/12/z/fgyj9.jpg Düzenleyen thejix - 31 Ekim 2012 Saat 16:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |