![]() |
|
otomatik şanzuman basınç farkı hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2012 Saat 11:43 |
arkadaşlar geçen gün aracımı bir peugeot servisine götürdüm aracı bilgisayara bağlattığımda "basınç farkı arızası " çıktı bu sorun nedir ne değildir maliyeti nedir çözümü nedir başına gelen varmı ? kar spor arızası vermedi araç hiç , bu araç beni ne kadar götürür ?
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağı değiştirin selenoid valflerini kontrol ettirin,termostata baktırın sıkıntı yoksa hiç bir şey olmaz.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sorunun termostatla ne tür bi ilgisi olabilir. Benim aracımda termostat arızalı. spor ve kar modları yanıp sönüyor araç ilk çalıştığında. Ben valflere ve yağına baktırmayı düşünüyordum. eğer termostatla doğrudan bir ilgisi varsa öncelikle onu değiştirip bir de öyle deneyim.
|
|
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
|
![]() |
|
GUVEN PEUGEOT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2012 Konum: yönetici Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GUVEN PEUGEOT
Merhaba; Sorun otomatik şanzıman selenoid valflerinden kaynaklanıyor,değişmesi gerekiyor,2 adet basınç valfi var bunlar da yaklaşık 500/600 tl gibi rakamlara hallolur,bu şekilde kullanmaya devam ederseniz aracınız arıza lambası yakınca 3. viteste takılı kalır ve 3. vitesin balatalarını bitirirsiniz.
|
|
CITROEN PEUGEOT ÖZEL SERVİS BURSA 0 224 441 53 00
|
|
![]() |
|
katipahmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı katipahmet
Evet arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Bugün özel bir serviste işçilik dahil olmak üzere 300 TL'ye hallettim.
|
|
2004 model 1.4 motor tiptronik vites 206 (LPG/benzin)
|
|
![]() |
|
jivang06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
merhaba dostum kar-s sorunu bende de var nereye kaça yaptırdın adres verebilirmisin selamlar
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
hocam, peki şu an aracınız nasıl ? servis istanbuldaysa bana yerini özel mesajla atarmısın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |