![]() |
|
Tek Marşta Çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 Saat 11:39 |
aynı sorun benim araçtada oldu
sabahları gaz vermeden çalışmıyordu motor sıcakken problem yoktu servise 1gün bıraktım sabah denemişler çalışmamış öğlen gittiğimde yapmışlardı servisten sonra marşa bastığımda araç sanki kendi kendine gaz verir gibi süper olmuştu servise sorduğumda neyi değiştirdiniz diye hiç bir şey değiştirmediklerini sadece güncelleme yaptıklarını söylediler yani bu işi sadece yetkili servis yapabilir benim bildiğim kadarıyla güncellemeyi sadece servisler yapıyor
|
|
![]() |
|
yanyanomer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yanyanomer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu söylediğiniz sorun bende var . Ama nereye götürdüysem çaresini bulamadılar ama marş moturunun kömürlerine bir baktır derim. Bazen o bile sorun açabiliyor.
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
galiba çünkü sadece sabahları öle oluyor gün içerisinde motor sıcakken yada park sonrası tekrar çalıştırdığımda tek marşta gaza basmadan çalışıyor
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ateşlemeyle ilgili bir sıkıntı var gibi.
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
evet
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gaza basmadıgınız zaman mı çalışmıyor?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
arkadaşlar yaklaşık bi aydır arabam tek marşta çalışmıyor hafif gaza dokunuyorum . daha önce öyle değildi hemen şahlanırdı :) arabayı hemen hemen her gün kullanıyorum . neden kaynaklanıyor ne yapmam lazım ?
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |