![]() |
|
Arabanıza Yag Seçimi?Hangisi Peki? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2012 Saat 20:22 |
Arkadaslar Merhaba
307 1,4 hdı araclarınızda ne marka kaclık yag kullanıyorsunuz.Ben castrol magnatec kullanıyorum.Yorumlarınızı hangı marka ve kaclık bılgılerı paylasırmısınız.Tskler.
Düzenleyen fatihgg - 15 Ekim 2012 Saat 20:22 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eksiltir dediler ama 110000km de henüz ağır bakımı yapılmamış 2004 corsa 1.3cdti ye castrol edge turbo dizel kkoyduk gram ekislme yok ve 2000km oldu. Motor sesi hafifledi. soğuk havadaki ilk çalışma sesi de azaldı.
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazları Motul 5-40, kışları mobil-1
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Özel servise 10 defa sordum neredeyse adamlar bıktı resmen ama Total 10w40 dan başka koymuyorlar
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
evet servislerde,sanayideki pejo ustalarıda 10w40 yağı öneriyorlar.bende bunu kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benimde imzamdaki araç 115.000 kmde önceden total 5-40 koyuyordum şimdi castrol edge 5-40 koyuyorum motor sesi gerçekten azaldı 8-9 bin kmde yağ değişimi yapıyorum eksiltme olmuyor
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Yag gercekten cok onemlı ben suana kadar hep castrol magnatec kullandım.Dıkkat edıyordumda hep total den baska koymuyor servısler hep onu onerıyorlar bı yandanda acaba rant mı dıyorum.Ama sanırım castrola devam ederım :) tskler.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
castrol edge turbo diesel 5w-40
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende cuma günü castrol magnetec yağını koyduk yağ filtrei hava filtresi toplam 90 verdim az mı çok mu benzin 1600 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |