![]() |
|
spoiler hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2012 Saat 21:57 |
Abim ne demek. Araç senin sana da yapcaz güzel şeyler inmek istemeyeceksin. ![]() |
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah kardeşim sağ salim inebilirsek buralardan yaparız inşallah.bu aslanı sevmemde senin payın çok fazla canım kardeşim.saygılar
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Teşekkür ederim abi senin aslanı da getir ankaraya da darısı seninkine inş ![]() |
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
ali kardeşim nazar değmesin. maaşallah.saygılar
|
|
![]() |
|
Abi kanadın iki uç kısmını bagaj kapağının üst köşelerine yapıştırıyor. Önce kanadın yapışacak kısmının kenarına ince çift taraflı bant yapıştırdı içine ssiyah silikon sıktı yapıştırdı. bantla sıkıca sabitledi. Sakince eve gittim 2 gün hareket etmedi sonra bantları söktüm şuan mis gibi 9-10 kez yıkattım arabayı ki her seferinde basınçlı su ile yıkattım yüksek hızada çıktım sorun yok. Rengide beklemediğim bir şekilde uydu. Hiç ton farkı yok gibi |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
ali nasıl taktılar bu spoileri ?
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Rc modeli senin taktıgın en mantıklısı diğerleri biraz kötü :)
|
|
![]() |
|
Bu tarz ürünleri görerek almakta fayda var. 3-5 kapı fark etmez |
|
![]() |
|
Evet öylesine ilan verdim :D
Ama RC pedal takımı ve ayak dayaması - envy deri direksiyonu ve çerçevelerin gri carbon folyo kaplamasını eklemedim onlarda yapıldı. Orjinal olmasa da RC olan bu spoiler ve de ençok gideni bu. servisteki spoiler ise bu bitişik olan üstten kollu(bir arkadaşın arabasından) ![]() |
|
![]() |
|
güle güle kazasiz belasiz kullanin araçiniz gayet güzel.bu araçi sahibinden.com görmüştüm satıyorsunuz herhalde ?
Rc modeli arasi boşluk olan oluyor ozman
|
|
![]() |
|
aksesuar satışı yapan sitelere bakın hocam uygun fiyatla gönderiyorlar siz boya kodunuzu öğrenin yeter. Benim RC spoiler ; ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ben resimlerden çok baktım ama bir fark göremedim anlıyamadim.yani en güzeli bizim araça uyan hangisi hangisini istemek daha mantıklı sizce?araça direk otursun uydurma iş olmasını sevmem.3/5 kapı farklı var midir?(rc tek kapı oldugu için tahminimce direk uymaz diye düşünüyorum ? )
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
bende sıyah 206 aracım ıcın ıstıyorum yardımcı olan yok mu
|
|
![]() |
|
Serviste 3 çeşit spoiler vardı. 206+ için bana bagaj kapağının üst metal kısmına gelen ve tepede iki kolu olan spoileri önerdiler boya ve montaj dahil iki sene önce 260tl istedilerdi. Rc olan bildiğimiz arada boşluk olan köşeye monte edilen ona da 280 tl dediler birde RC nin farklı bir versiyonu vardı çirkindi tam nasıldı hatırlamıyorum o da 280tl idi.
Ben karlıkçı halil de 130tl ye aldım hemde aracın rengine 1e1 uyumlu oldu. Montaj ve boya da dahil ellerinde varmış gittiim yaptırıp geldim. |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
hepsi aynı arkadaşım.
boyasız siyah geliyor, 300 tldir. 150 tl boyaya 50 tl montaja alıyor yetkili servis |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aklımda takılan bir küçük soru ?
206+ 2010 aracıma spoiler alıcam servisten ama bu 206 rc,206+ sportium vb diger spoiler olan araçlarda bunlarin hepsi aynımı yoksa farklı mı ? yani servise hangi ürünü sipariş verin diycem araçima uygun olarak ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |