![]() |
|
acı vedam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2012 Saat 14:08 |
meraba arkadaslaar cuma aksamı aydın soke cevre yolunda yapmıs oldugum kazada 2003 model 206 16 xt aracım perte cıktı benım ıcın ferrarı kadar degerı ve onemı olan aracım perte cıktı yaklasık 4 metrelık bır cukura burun ustu cakıldım ayagım kırıldı kafamda ve kolumda dıkısler var ve boynumda sıyrıklar mevcud ambulans ve hastanede bıle acımı unutup arabam dıye agladıgımı bılıorum ne buyuk asktır bu pejo askı aracım muhtemelen hurdacılara satılacak yaklasık 10 bın tl masrafı oldugu soylenır ama ben verme taraftarı degılm nedense hala onu zamanla yaptırmanın pesındeyım aracım gıttı dıye bu forumu asla bırakmayı dusunmuoyorum cunku burda herkez arkadas herkes dost bırbırıne yardımcı oluyor elımden geldıgı kadar aydın sokeye yolun dusen arkadaslara yardımcı olmaya calısırım arac ve parca konusunda forumdan ulasabılırler herkes bana yada maıl yoluyla herkes allaha emanet oolsun hayırlı gezmeler degerlı pejolarınızla hoscakalın soner09 48 uy 996
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum büyük geçmiş olsun Allah korumuş, canına bişey olmamış Allahın izniyle çalışır daha iyisini alırsın, Allah acil şifalar versin
|
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Büyük geçmiş olsun.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
gürcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1972 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2010 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
geçmiş olsun kardeşim
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah daha iyilerini nasip eder , sağlığında düzelir en kısa zamanda inşallah.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
geçmiş olsun soner abi okuynca şaşırdım :S 3hafta önce bnde bi arkadşmla 2001 opel astra ile takla attık aracı hiç onarmadan 10bin tl ye sattılar olan mala olsun allahın izniyle zamanla yerine daha iyisini koyarsın.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
cana geleceğine mala gelsin araba bir şekilde alınır sıkmayın canınızı büyük geçmiş olsun
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
çok geçmiş olsun cana gelmesin de gerisi önemli değil ben de önceden pert çıkarmıştım bi araba bakıp bakıp ağlamıştım sinirimden anlayabiliyorum halinizi..
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
geçmiş olsun
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
dostum çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin.inşallah daha iyilerine binmek nasip olur,sıkma canını dostum.saygılar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin..
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Büyük geçmiş olsun.
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
büyük geçmiş olsun arkadaşım . inş. en kısa zamanda aracını yerine koyarsın.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Büyük geçmiş olsun kardeşim..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Allah Büyüktür derdin küçük
acil şifalar versin inşallah dostum arabayı satmanı tavsiye ederim yaptırıp evin önüne getirdiğinde o kaza hep aklına gelecek bence rengi değişik başka bi pug al derim bu benim kendi düşüncem.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
çok geçmiş olsun.. allah acil şifalar versin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Gecmıs olsun kardesım allah sıfalar versın maldır yerı dolar unutma daha guzelı nasıp olur ınsallah.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Kadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...Önemli olan sağlık gerisi boş...
|
|
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |