![]() |
|
ARACIMIN SİLECEK SUYU KUTUSU ÇATLADI... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2012 Saat 18:36 |
Arkadaşlar merhaba.. Bugün benziklikte silecek suyumu dolduruyordum.. Suyu doldurdum.. Tam hortumu yerine koyuyorum. Pıt pıt pıt damlıyor.. Eğilip aracın altına baktığımda ise koyduğum silecek suyu damlıyor.. Ne kadara mal olur bana ? İşçilik ve kutu bana ne kadara patlar, marka önemli midir ? Yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benımkıde alttan kacırıyor silikon bastım içine şimdi damlamıyor. Yenisinin fiyatı 55 tl
Düzenleyen xpyhre - 13 Ekim 2012 Saat 20:55 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
tamponu8 kendiniz sökebilirseniz işçilik sıfır tl.ufak bi çatlaksa silikonla çözersiniz..yada vardı sert yapıştırıcılar yapıştırıcı maliyetine çözersiniz.. yok kafam rahat olsun diyorsanız ve el yatkınlığınız yok ise xpyhre'ın dediğine göre 55 tl kuru 15 20 tl işçilikle çözülür.geçmiş olsun.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Çok teşekkür ederim, maalesef anladığım bişey değil tamirciye götürüp tamponu sökecez sanıırm..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |