![]() |
|
mini hasar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2012 Saat 13:52 |
arkadaşlar merhaba gozum gıbı baktıgım aracımım sol arka kapısını garaja sokarken 1.5 cm uzunlugunda paralel olarak 4 tane olmak uzere duvara surttum
![]() goturdum ustama baktık 150 tl ye lokal yapılacak dedi ama sıgortacınla gorus dedi mını hasardan yapalım dedi resimlerini cekeriz yaparız fatura kesip gıdıp goturursun dedi.. sorum ıse su mını hasar ne kadara kadar karşılıyor hasarsızlıgım bozuluyormu kaskom axa sıgorta |
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ufak hasarlarda bıldıgım kadarıyla 500 tlye kadar olanları karsılıyolar yanı benım kullandıgım sıgorta boyle cızıklerı ufak surtmelerı karısılıyolar konusun sız genede sırketınızle
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
konusacam ancak su an irtibata gecemıyorum ınternetten arastırdıgma gore 150 tl lık bı masrafı karsılıyor acaba hasar kaydı acılıyormu ve hazarsızlık ındırımlerım kayboluyormu
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
hocam bana boyalık bişey yok gibi geldi ama fotolar çok kötü
sanki pasta ile halledilebilir gibi duruyor olmadı autoking de boyasız göçük düzelttirirsin
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
fotolar ıcın elimden gelenı yaptım ama haklısınız...göçük demişsin ancak gocuk yok cok anlamam ama ole derın bır cızıkde degıl ama nasıl canım sıkılıyor anlatamam auto kıng le anlaşması yok sıgortamın otto zenith ile var ben kendı ustama yaptırsam olmuyormu mını hasardan?aradım otto yu 3-4 gun surer dıyor exper gelecekmıs bakacakmıs fılan
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
hocam pasta sursen o bolgeye cıkar gıbı sankı..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çizikler derin değil gibi hocam ama gerçi usta da baktı diyorsunuz. Ustanız güvenilirse demekki fotolar çok iyi çıkmamış ondan olabilir. Her sigortada işler ayrı yürüyormuş bu mini onarımda. Bende klozda 500 TL'ye kadar diye yazıyor ve her seyin yılda yapılabilecek listesi mevcut yani örneğin tampon düzelttirmeyi belli bir santimetreye kadar ve yılda bilmem kaç kere yaptırabiliyorum. Firmaların bazıları (arayın kaskocunuzu mutlaka ve mutlaka bilgi alın) mini onarım yaptırıyor ve bir sonraki yıl hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor fakat işin aslı siz ne zaman ben başka firmaya gideceğim arkadaş derseniz çıkıyor. Bazıları eğer gidersen hasar gösteririm ve hasarsızlığın devam etmez diyor, bazıları ise tramere işliyor ve aracınız tramerden kontrol edildiğinde hasar miktarı (yaptığınız bütün mini onarımlar) görünüyor fakat başka firmaya geçerken hasarsızlığınızla geçmenize izin veriyorlar. Bunu da şöyle diyorlar (bana denilen); siz 980 liraya kasko yaptırıyorsunuz ama her yıl 500 lira mini onarım kullanıp firmaya yük oluyorsunuz firmada bu durumu sizi elde tutmak için kullanıyor(muş). Ben kaskom dolmaya yakın bayağı araştırdım bunlar edindiğim bilgilerdir. Umarım işinize yarar.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
cok fena bı kor zıhnıyet var bızde axa dan baska acentaya gecmeyız ancak su an araba babamın ustune seneye kendı ustume alıcam ve sıfırdan kasko yaptırecam.....cok maralım bozuldu yanı bı anda oluverdı cok kızıyorum kendıme nasıl yaptım dıye usta baktı pastada olur ama boya garantı olur dedi..yarın bıgunsatarken tonla laf anlatacaz alıcıya vurulmadı surtuldu cart curt bunlar canımı sıkıyor
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |