![]() |
|
balataların değişim zaman kaç km? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2012 Saat 18:42 |
|
aracım 37 000 de aceba kaç binde balata değiştiriliyor ustalar bilen varsa çok sevinirim
|
||
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
100 000 km yi devirir diye dusunuyorum
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
fren mi baskı mı hocam ? hadi baskı balata tmm da 100000km fren balatasını geçtim diskler için bile fazla ![]() Ben 30000 bakımında değiştirdim usta tam zamanında dedi 1mmden az kalmıştı balata kısmı |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benimkiler ses yapıyordu, lifte kaldırdık usta hem balata bitmiş, hem de diskler dedi (önler için). Ses varsa kesin değişecek zaten belirtmiş araç değişimi demişti bana
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
çok fren kullanıyorsanız yada abs yi sürekli test ediyorsanız 10.000 de bile değişir
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
fren balatasından bahsetmedıgımı anlaman lazımdı, debraj balatası ıcın yazdıgım bellı arkadasım.. fren icinde dıskler ve balatalar gozukuyosa eger janttan kendınız bıle anlıyabılırsınız durumlarını ii gunler..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|
abi ben fren balatası diyorum :) yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim
|
||
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
fren kullanımınıza göre değişir.yine iyi yol yapmışsınız,fazla maliyetli bişey de değil ama mühim bişey.orj değiştirin kafanız rahat olsun.ben sanayide ustanın ısrarları üstüne bilmediğim bi balata taktırdım,diskleride değiştirdim,şimdi çok yavaş giderken vik vik vik ötüyo..ya ustayı ya arabayı ikisinden birini harcıcam arada ama hayırlısı.
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
fren balatası kullanıma bağlı olarak değişir fakat ortalama 20 bin km de bir değiştirilir.
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
sattigim fiesta ile 145 bin km yol yaptim ne fren balatalarini degistirdim ne de baski ve balatasini 206 152 bin km yi devirdi gecenlerde volant arizasi sebebiyle volanti ve debraj balatasini degistirdim cikan balata beni rahat 50 bin km daha gotururdu fren balatalari da bitmek uzere
ne demisler iyi sofor freni az kullanandir ben 100 bin km rahat deviriyorum ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende 2001 model var. 8 ay oldu benden inceki değiştirmiş bu baskı balata v.slerinide sizin vik vik ötme olayı dikkatimi çekti. bende de aynı sorun var. yani yavaşlarken sol ön tekerden ses geliyor. bu baskı balataylamı alakalı. ustaya gittim gösterim diye o habire hız denemesi yaptı bir türlü ses gelmedi. 10 tur attık ses yok. ben gidiyorum hızımı kesiyorum vik vik ses geliyor. ondan mı acaba??? eger ondansa maliyet ne olur ki?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu yavaş giderken bende de vik vik ötüyor. acaba aynı sebepden mi? maliyet ne olur ki??? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |