![]() |
|
Enjektör Temizleme Katkı Kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 22:10 |
selamlar. enjektör temizliği için guex marka enjektör temizleyici aldım. şuan depodaki mazot yarının üzerinde.
ürün: http://www.hepsiburada.com/liste/guex-nano-gold-enjektor-temizleyici-250-ml-/productDetails.aspx?productId=otctn17328&categoryId=26005 Kullanımı hakkında depo boş iken ilave edip depoyu fulleyin, depo yarıya gelince tekrar depoyu fulleyin şeklinde açıklamalar okudum. Ya da depo full iken ilave edin ve depo uyarı ışığı yanana kadar mazot almayın şeklinde de açıklamalar var. Kesin olarak kullanan arkadaşlar var mı? bilgi verirseniz memnun olurum. teşekkürler |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende yaklaşık 3 ayda bir wurth marka alıyorum ama yakıt yarım deponun altındayken döküyorum depoya, mazotu neredeyse sonuna kadar kullanıyorum. Carbon clean yapan yerlerde benzer özellikte bir ürünü direk motora veriyor, bence az mazotun içine konabilir...
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ürün geldi bugün. depo şuanda tam yarımda. 250ml şişede geldi. kullanımı hakkında bilgi verir misiniz? bugün sanayide bir ustaya sordum gerek yok hiç kullanma daha da tıkar dedi. kafam karıştı :(
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu tip ürünler pek işe yaramaz.Enjektörlerde sorun varsa kaliteli bir carbon clean işlemi yapılır,Ancak bu da risklidir çünkü carbon clean işlemi sonrasında bloktaki varsa kılcal çatlaklar açılır ve araç yağ yakmaya başlar.
Madem aldınız bu ürünü yarım deponun üstüne koyun.Aracı biraz devirli kullanın.Bu kadar. |
|
![]() |
|
carbon clean işlemi 1 haziran 2012 tarihinde aracın bakımı ile beraber yapılmış. servis kayıtlarında bu şekilde. ama bu enjektör temizleyicilerin özellikleri o kadar güzel yazılmış ki insanın kafasını karıştırıyor :)
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ee tabi pazarlama
|
|
![]() |
|
würth için olumlu konuşmuşlar ve faydalı olduğunu söylemişler, servisler de kullanıyor falan demişler forumlarda. guexin birkaç temizlik ürününü kullanmıştım çok memnun kaldım o da würth gibi alman malı. ürünlerinin hepsi tescilli ve sertifikalı. bakalım birkez deneyeceğim sesde falan bir değişme olacak mı..
|
|
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
bir zarari olmaz ben arada bi kullaniyorum gozle gorulur bir degiklik olmaz
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
en az 20 tane marka gördüm, genellikle 2000km de bir kullanımını önermişler. bazılarında 5000km yazıyor. sanırım çok sık kullanımı da iyi değil. ama piyasada bazı petrol firmaları enjektörleri temizleyen yeni nesil mazot falan diye ilan vermişler. o zaman da her mazot alışta o katkıyı almış oluyor ama :) baya bi alengirli işler :D |
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
zaten ürünün üzerinde ne kadar mazota konacağı yazar. mantıken bunun mazotla iice karışması ii olacağıdan. katkıyı, araca yakıt almadan önce koyarsan ve yakıtı alırsan, depoda daha ii karışmış olur. ve madde sisteme düzenli dağılmış olur. ama şöle bişeyde var zaten şuanda satılan mazotların tümü katkılı eurodizel gerek varmıdır bilmem.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |