![]() |
|
206 iç aksesuar yedek parça(ANKARA) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 16:48 |
Ankara içi 206 için iç aksesuar kapı kolu torpido kapağı güneşlik cart curt bu tarz malzemeler satan bildiğiniz iyi bir yer var mıdır ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yıldız sanayide çıkmacılara bakabilirisniz. Ben çok gidiyorum ama parçaları sıfır almayı tercih ediyorum. Çıkmacılar sıfır fiyatlarını bilmedikleri için bilinçsiz taleplerde bulunabiliyorlar. Önce servisten fiyatını öğrenin parçanın. Bu tarz parçalar yedek parça satan yerlerde bulunmuyor. Yetkili servis bile varsa istanbuldan yoksa fransadan getirtiyor. |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bursada arıyorum sanırım alttaki adreste bulabilirsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |