![]() |
|
206 yakıt göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 10:35 |
|
Arkadaşlar,
Dün 1 çizgi yakıtım varken yani henüz sarı lamba yanmamışken 20-TL lik mazot aldım, hiç bir değişiklik olmadı, 20 km sonra ışık yandı, bir gariplik var galiba diyerek 20-TL lik daha mazot aldım ama lamba sönmedi hala lamba yandığı gibi gösterge yol gittikçe biraz daha düştü. Toplam 40KM gittikten sonra 50-TL daha mazot aldım bu sefer yarıya kadar geldi, toplamda 90 liralık mazot almış oldum ve yarıya kadar gelmesi normal çünkü 190 liraya depo tam doluyor. Ama neden böyle olabilir nerede problem olabilir? 20+20 liralık hiç mi hareket ettirmez?
|
||
![]() |
||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence pejoda hep bu war benımde ole bence hc kafaa takma 20 benzın aldım oynamadı ısık bıle sonmedı 20 daha aldım ısık sondu 5 km sora ısık yandı bı 20 daha aldım nerdeyse 2,5 cıcık oldu
|
||
![]() |
||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
|
Çok garip ama, 2 defa 20 alıyorum yerinden bile kıpırdamıyor, sonra 50 alıyorum toplam 90 yapıyor yarıya kadar ilerliyor.
Mantık olarak 90 liraya yarıya geliyorsa 40 liraya çeyrek kadar ilerlemesi lazım, ama olmuyor. Servise gitsem "sizin şamandıra bozuk yok pompa arızalı yok sensör şöyle böyle" derken 300-400 lira isteyecekler adım gibi eminim.
|
||
![]() |
||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
|
BEN ce hıc gıtme kardesım ne gerek war tahmını olarak bılıon asıl olsa bosu bosuna paran gıtcek
servısler 3 katı para yazıo bul adam gıbı bı usta ora gıt bence arızalı ısede ankarada 50 tane cımacı wardır al gıtsın
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Minimum 7 litre.
|
||
![]() |
||
|
7 Litreden sonrasını mı algılıyor demek istedin? Anlamadım
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Forumda bu konu hakkinda detayli bilgi var. Evet 7 litreden sonrasini algiliyor. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |