![]() |
|
Orjinal Far Takaslı 206 Angel Far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MBozkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2012 Saat 23:35 |
arkadaşlar karartılmış far a geçmek için angellarımı takas etmek istiyorum.farlarımın sinyal yuvaları elektrikçinin acizliğinden yuvaları eridi bende silikonla tutturdum.angel halkaları yanmıyor.başka bir problemi yok.
![]() |
|
![]() |
|
csk24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha ne olsun başkan farın orjinal özelliği gitmiş..:D
|
|
casper_24
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Bende karartilmis iki far olacakti senin oncedende boyle bi konun vardi sanirim ulasamadim sana numarami yaziyorum msj atman yeterli ararim seni 05079404031
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
206 lara çok yakışıyor angel yaw
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Bak konuyu actin yine kactin nerden irtibat kurucaz seninle:)
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
MBozkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
bi yere kaçtığım yok hocam 0555 597 35 41 Murat.
|
|
![]() |
|
redd_54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2012 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
usta kaç tl istiyon angellere
|
|
![]() |
|
41FZ206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli - İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
benim aracın üstünde orjinal farları var takas düşünürsen edebiliriz.
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
hocam tarihe dikkat etmediniz sanırım 2-3 ay olmuş, sanırım kapanmıştır o mesele :D ama şansınızı deneyin tabi |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |