![]() |
|
Yokuş çekme sıkıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2012 Saat 11:35 |
selam arkadaşlar
kafama takılan 1 sorun var, Atiker den 2 ay önce röanti ayarı yaptırdım ücret talep etmediler, (tüpü taktıra lı 20 gün olmuştu o zaman ondandır dedik) de şimdi yokuşta çekiş kaybediyor 3 viteste 4000 devirde olmama rağmen 2 vitese kadar düşüyorum her sabah çıktığım 600m ortalama 45 derece yokuşta normalmi dir yoksa bir arkadaşa göre gazını biraz arttırmak mı gerek? para talep ederler mi? karşılaşan arkadaşım var mı? gaz tüketimde sıkıntı olur mu? 1.6 motor benzinde denedim çekişi diğerine göre daha geç kaybediyor ama 2500 devir 3. viteste zirveye ulaşabiliriyor. gazda 3. viteste 1600 devire düşüyor 2ye düşmek zorunda kalıyorum devir ve hız kondisyonu normal görünüyor baskı balatada kaçırma yok gibi. Düzenleyen gowster - 10 Ekim 2012 Saat 11:36 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |