![]() |
|
Peugeot 206 XT Problemlerime servisin önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2012 Saat 00:13 |
Merhaba arkadaşlar. Aracımın yürüründe ciddi sıkıntılar var böle bi fiyat çektiler yorumlarınızı merak ediyorum.
Fiyatlar ve işçilik nasıl? Motor sallanıyor, titriyor, hatta vites atarken yüksek devirdeysem son susturucu tampona dahi çarpıyor. Motor kulakları ve rot çözüm olacaktır dediler. Arka torsiyon ve amörtisörlerde bitik. Hırıltı geliyor, sadece dışarıdan duyuluyor. Biraz keyfi biraz ihtiyaç gibi sayılır. ![]() |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
598 lıra guzel fıyat ama kullanılanlar yan sanayı herlade o yuzden bukadar ucuz
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
torsiyon işçiliği yok yalnız içinde
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
olmasada kagıdın genel toplamı 598 lıra cok guzel fıyat ama parcalar orjınal olcagını sanmıyorum
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
sanayide de yaptırsanız 3 o 5 bu derken yakın meblaları göreceksiniz..serviste yaptırın kafanız rahat olsun.. hepsini tek kalemde görmek gözünüzü korkutmasın..
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
peugeot servisi degildi sanırım, balçova sanayi sitesine gittim izmirde.
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
en büyük kalemi yazmamışlar diğerleri normal torsiyon işçiliğini sormadan söktürmeyin.
|
|
![]() |
|
duruma göre masraf büyüyebilir yarım gün sürebilir bu iş dedi tecrübelerden yararlanmayı bekliyorum
Düzenleyen dRhkn - 10 Ekim 2012 Saat 01:32 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
hemen hemen listede arka amortisor satırının üstündekilerinin hepsini, artı olarak z rot - rot mili - salıncaklar - sağ arka rulman, arka balatalar değiştiriyorum şuan serviste, ve yine artı olarak park sensörü montajı rot balans ayarı da dahil 400 tl (parçaların toplamı 310 tl Sensör hariç coğunda made in turkey yazıyor esnaf dostum var parçacı) işçiliğe kalıyor 90 tl. yardımcı olmuştur umarım.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |