![]() |
|
volant degisimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 Saat 23:24 |
selam arkadaslar
gecen hafta sonu aracin volantini degistirdim uzun zamandir arizaliydi parcalari internetten aldiktan sonra garajda ise koyulduk iki kisi 2 gunde zor ciktik isin icinden bu kadar lanet bi arac olamaz dedik kibrit kutusu gibi yere hayvan gibi motoru koymuslar her sey ust uste sanzumani tutan vidani onune katalizorun vidasini koymuslar sokmek icin katalizoru cikartmak gerekiyor katalizoru cikartmak icin radyatoru sokmek gerekiyor direksiyon pompasi falan ne varsa indirdik motoru komple cikartipta yapsak belki daha basit olurdu neyse debriaj setini volanti falan degistirdik topladik salistirdik gayet guzel oldu vites gecisleri yumsadi, kalkislardaki vurma , dusuk devirde giderken kerkinmesi duzeldi ve cik cik sesi kesildi :) her zaman resim ceker nasil yapildigini anlatirdim ama bu sefer basimi kasimaya firsatim olmadi ama arizanin nasil bisey oldugunu anlasilmasi icin kucuk bir video cektim oda linkte http://www.youtube.com/watch?v=oizxkMbA8Ys |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla helal olsun. Herkesin harci degildir onu degistirmek. Zaten bir kere degistirdinmi ustasin demektir. Tebrikler.
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |