![]() |
|
spor yay seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 Saat 10:06 |
|
5 cm takacaksanız amortisörleride değiştirmelisiniz, stock amortisörlerle kullanacaksanız 3.5 cm uygundur. Marka kesinlikle eibach.
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi sende yay yok mu ya
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
18 janta var uzerınde aracın kesınlıkle 3.5 cm derım 5cm araca zarar verır ve yollarımızında hallerıde ortada..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
sercinho nickli sercan abinin arabasında ön arka 3.5 einbach var diye hatırlıyorum gayet hoş duruyor ve memnundu.
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Türkiyedeki çoğu FK sahte. orijinal Eibach bulabilirsen iyi olur
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
3.5 cm ıdare eder 5 lık yayda arka 3.5 ıle aynı basar sadece on bıraz daha ıner ama 3.5 ıadel ama zevk meselesı ama eıbach tavsıye ederım.
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi sen nerelerdesin yaa. Bize de 206 ya lazım 3.5 5 karar veremedik bir de nerden alacaz bunu. Ayrıyetten Eveanys 16" kromaj gölgeli lazım (ref. 9607 E7) getirtebilir miyiz ? |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
ben ıkıncı el aldım sana lınk atayım orjınalının alın pıyasada sahtesi cok orjınal olmassa tam ıstedıgın gıbı basmaz ve sıkıntıya dusurebılır.turkıye distiribütör unden getırtır.sana attıgım lınk bunlara aıt.fıyat olarak uygun gelırse al yoksa ıkıncı el bak ıstersen sahıbındenden.
|
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
aylarca yaptığım araştırmaların ardından 206'ya 5lik eibach aldım.. çılgınlar gibi memnunum sakın başkasına gitme derim kardeşim.. 307 içinde konfordan dolayı eibach tavsiye edicem ancak ölçü konusunda 307'ye yabancı olduğumdan bişey diyemeyeceğim..yalnız bir kaç farklı markadan tecrübeyle eibach konforu o kadar da kaybettirmiyor..ayrıca şahsi görüşüm 5lik taktırın muhtemelen 18jantların üstüne kadar oturacak ve en güzel görüntü ve yol tutuşu verecektir..denemden görülmeyecek bişey..yapmışken tam yapın 5lik takın.. |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
|
Peki orjinal olup olmaması nasıl anlaşılır einbachın ? |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
yayları istanbuldan bi arkadaşım vastasıyla alıp kargolattım.. üzerinde amblemlerden çizgilerinden boyasından hepsinden önce kutusundan içimde orj olduklarına dair bi güven oluştu..ki görüp alcak durumunuz varsa bu sizin için daha bi avantaj olur.. ayrıca 3 4 aydır kullanıyorum (pek akıllıda kullanmam) çok memnunum,bir çok kez 'yay sayesinde' dediğimi bilirim ( yol tutuş açısından)
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
valla bende 5 lik eibach var orjinal jantla kullanıyorum 3.5 luk bence çok fazla fark ettirmez diye düşünüyorum ama sen bak yinede..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |