![]() |
|
307 motor aksamı ıslanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2012 Saat 01:47 |
arkadaşlar benim sorunum arabamın her yağmurda veya her yıkayışımda kaput altına su alıyor her yağmur sonrası kaputu açtığımda hep aynı manzara tam motor üstünde ve etrafında bir şey yok akünün üstünden ve motorun sağ tarfında ki boşluktaki kablolarda ıslaklık oluyor kaportacıya ve oto camcıya sordum her araba okadar alır millet motoru yıkatıyo dediler hatta ama ben yinede endişeliyim.gerçekten benmi büyütüyorum??açıkta kablolar var bunlar hafif ıslanmada hemen zarar görürmü??benim arabada ön camın hemen altında göğüslükle motorun arasında bulunan halıya benzeyen alengeri çıkarmışlar sanırım ondan yapıyor.oraya ne yapmalıyımki onun yerini tutsun bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinicem....
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ızgaralar tıkanmıs olabılırmıkı camın ordakı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın beynine su gitmedikten sonra sıkıntı olmaz, ateşleme elamanlarını ve beyni sudan koruyun gerisi sıkıntı çıkarmaz.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
arkadasım su fiskiyelerin cevresinden girebilir..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Cam alt-kenarındaki tahliye kanalları tıkanmış gibi.O "alengerli" parçayı bir döşemeciye sor bakalım bir hal çaresini bulurlar.
|
|
![]() |
|
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Bir DIY önerisi istiyorsan membran kullanabilirsin o parçanın yerine aynısı zaten.
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
bu membran denen parçayı döşemecilerde bulabilirmiyiz
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
İnşaat malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |