![]() |
|
307 direksiyon da titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2012 Saat 23:54 |
arkadaşlar merhaba ılk gunlerde sorunum su sekıldeydı arac 90 da 100 de dahıl dıreksıyonda tıtreme yapıyordu rot balans tır dedım gıttım ustama yaptırdımkı saten kendıde soledi aya bı bozukmus..daha sonra otobanda 90 100 e geldım bı sıkıntı yok ancak sırf denemek amaçlı cıktıgım 150 170 arasında tıtreme basladı..dediğim gıbı rot balans yapıldı neden yapmıs olabılır yoksa bu hızda normal bıseymı
|
|
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok asiri degil ise normaldir. Onceki ayarsizliktan kaynakli lastiklerde cok cok az da olsa uyumsuz asinma olmus olabilir. Yuksek hizlarda bu bile titremeye yol acar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |