![]() |
|
206 hdi mazot filtresi değişimi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 Saat 23:56 |
merhaba arkadaşlar iki tane sorum olacak:
aracımın mazot filtresini değiştirmek istiyorum yaklaşık 32 bin km önce değiştim daha bir yıl olmadı üzerinde servisin taktığı var hangi marka olduğunu bilmiyorum , hangi marka taktırmalıyım nette araştırdım ısıtıcı sensörlü olanlar var hangisini temin etmem gerek yağının değiştirdim yeni kış gelmeden de mazot filterini değiştirmek istiyorum aracım 2006 model. bugün aracım seyir halindeyken gösterge de akü lambası yandı ve ikaz sesi eşliğinde aracım stop etmedi çalışıyordu, ben stop edip tekrar çalıştırdım yapmadı tekrar bugün iki kez yaşadım bunu neden kaynaklanabilir benim son zamanlarda hız göstergesi sıfıra düşüp tekrar yükseliyordu bunu sık yaşamaya başlamıştı bi ka gündür yapmıyor bunun bir sonucu olabilir diye aklımdan geçti şimdiiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akü ışıgının sebebı bendede olmustu motor kasnagınızı kontrol ettırın maozt fıltresı ıcınde bızım burdan soylememızle alamazsınız yedek parcacıya gıdın şasi numarnızı ıstıcektır ona gore sıze hangısı uyuyosa yan sanayısını orjınalını gosterıcektır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
motor kasnağını kontrol ettirecem ik fırsatta sanayi de ustama gidip soracam ayrıca bugün bir kez daha aynı sorunu yaşadım aracımda, mazot filtresi için sponsorlar yardımcı olabilirler mi acaba? teşekkürler.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
tabıkı sahın peugeot numarasını ararsanız şasi numaranızı ıstedıgınız parcayı soylersenız ve forumdan oldugunuzu soylersenız guzel bı fıyat verıcektır :)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |