![]() |
|
206 cc |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2012 Saat 15:27 |
Arkadaşlar normalde honda civic sevmeme rağmen bir anlık kızgınlıkla gittim 206 cc aldım motorunu altakımını vs herşeyini peugeot servisine gösterdim. Araba geçer not aldı açılır tavanı normal çalışıyordu aldığımda. Sakaryadan izmire geldim şimdi açılır tavan hafiften duraksama yapabiliyor açılmıyacak yada kapanmıyacak diye korkuyorum ilk günden açıkcası izmirde yaşıyorum bilmiyorum açılmada yada kapanmada sorun yaşatırmı açılır tavanı adam çok kullanmamış. Mandalları dahi yeni orjinelliğinde duruyor diyebilirim. Önerilerinizi bekliyorum izmirde ustası varmıdır ufak detayları varmıdır vs.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
endişelerinizle ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Düzenleyen cigdemilker - 03 Ekim 2012 Saat 15:46 |
|
![]() |
|
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Sağlam yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Aracın yakıtı hakkında bilgisi olan var mı bu arada 1,6 motor var.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
hayırlı olsun yeni aracın diyelim , umarım başına çok büyük sıkıntı yaratmaz ,
cclerin tavan açılıp kapanması için sensörler ve pompa mekanizmasınında hidroliği vardır , bu sensörler arızalandı isede yapabilir , yada tavan açılıp kapanması için hidrolik yağında kaçak olabilir aklıma gelenler bunlar Sensörlerde arıza varsa ciddi tuzlu bir rakam çıkıyor , ama hidrolikten yana sıkıntı varsa ( azalma yada ya ömrünü tamamlaması gibi ) o zaman daha makul bir rakama çıkıyor , Umarım olay kolay şekilde çözülür diyelim
|
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
2 Gündür hususi kısa mesafelerde dahi açıp kapatıyorum hafif gaza basınca sorun yok açılma sırasında hafiften takılıyor gibi sadece. Direksiyon hidrolik pompası arızalı 206 larınkiyle aynı sanırım. Biraz uygun bir fiyata geldi gibi biraz masrafı olacak ama yapacak birşey yok. Hafta sonu resimleri çekmeyi düşünüyorum burdanda paylaşırım. Bilgin için sağol yakıt durumunu biliyor musun bu araçların ?
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
İzmirde 3 sanayide cok cok iyi bi usta var bildigim ve bi arkadas onermisti ama gitmedim hala 6 sanayi sitesinde bi usta varmis baktiricam dersen adini ogrenirim
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Öğrenebilirsen birde telefon veya net adres bulabilirsen sevinirim. Her ihtimale karşılık baktırmak istiyorum
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
![]() |
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Ben çekemedim daha fotosunu satın aldığım adam çekmiş aracım bu arkadaşlar.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Kisa zaman icinde yazicam ogrenip istersen 3 sanayidekinin yerini biliyorum ne tarafta oturuyorsun birliktede gidebiliriz
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Buca tarafında oturuyorum. 541 808 66 40 Numaram sabahları 11 12 e kadar musait oluyorum sonrasınkda işe gidiyorum.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Bende hatayda ama tam ters zamanda bende o saatlerde uyuyor oluyorum:(
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
ben bi aksilik olmazsa yarın oktayın yanına gidiyorum öğleden sonra marşmotorum kıllık yapıyo büyük ihtimal oktay gelcek hadi hayırlısı istersen sende gelebilirsin 3.sanayide oktay kaya eskilerden
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dotum oncelikle sana hayırlı olsun diyeyim, aramıza hosgeldin. acılırken takılıp bip sesi mi geliyor? bir de gaza basıyorum demissin acarken mi basıyorsun, hareket halinde acılmaz zaten?
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
merhaba 206 xt var bende sunroof bozuldu 6 sanayıde astek otomotıv var usta harıka ısın ehlı paracıda degıl adı sedat 232 282 23 83 adresı 6 sanayı sıtesı buca 677/39 sokak no 5
ben aracımı aydın sokeden goturdum o adama 115 km o kadar ıyı bı usta
|
|
![]() |
|
Sağol herhangi bir bip sesi filan gelmiyor sadece aksiyor gibi duraksıyor cok inceden. Yarın çalışıyorum hatta haftanın 7 günü çalışıyorum arkadaşlar. öğlene kadar musaitim ama zamanla hepinizle tanışırız inş. Araba boşta iken devri yükseltiyorum hafiften gaza basmaktan kastım o :)
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |