![]() |
|
206 X-line sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2012 Saat 17:33 |
kardeşim aynen tarif ettiğin gibi . çok maliyeti olur mu
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Titreme şeklindeyse ,vites koluda titriyorsa ve ayağını gazdan çekince titreme kesiliyorsa akslarda sorun olabilir...
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok kardeşim onu biliyorum 120 ile giderkende gaza aniden basayım silkeleme yapıyor. bahsettiğin olayıdaki gibi bi silkeleme değil sanki dışarıdan biri sallıyo arabayı gibi.
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum dizel araçlar hemen toplamaz dolayısıyla sen kaç km. hızla gidersen git bir anda gaz pedalına sonuna kadar bastığında normal olarak araç kendini toplamaya çalışacaktır buda normaldir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar öncelikle merhaba . yeni peugeuth ailesine katıldım. aracım 1.4 HDI dizel 206 X-line . gaza cok bastığımda devir yükselmeye başlayıp turbo devreye girince araç silkelemeye başlıyor bunun nedeni nedir arkadaşlar . mesela 90 km hızla giderken gaza sonuna kadar basıyorum aşırı derecede titreme yapıyor ama araç hızlanıyorda. yardımcı olursanız memnun olurum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |