![]() |
|
206 angel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhmtali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 Saat 10:40 |
arkadaşlar merhaba 206 aracıma angel far aldım taktırdım çokta güzel durdu sormak istediğim birkaç şey var
farlar sarı renk yanıyor beyaz yanmasını istiyorum xenon mu takayım yoksa beyaz ampülleri mi tercih etmeliyim hangisini tavsiye edersiniz ben xenon taktırmak istiyorum ama hangisi uzun ömürlü olur daha kullanışlı olur bilmiyorum açıkçası xenon taktırsam hem kısa hem de uzun farlar içinmi almam gerkiyor yada kısalara xenon uzunlara beyaz ampül olurmu kısalar mercekli xenonlar uyarmı xenon merceği ayrımı oluyo cevaplarınız için teşekkür ederim herkese iyi forumlar ![]() ![]() Düzenleyen mhmtali - 02 Ekim 2012 Saat 10:43 |
|
2002 206 1,4 hdi
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kısalara zenon uzunlara normal tak derım kardesımm
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
kisalara xenon uzunlara hic ellemesen bile olur. uzunlari acip dolasmiyorsun ya :)
xenon ampul takmak icin bu farlari da kesip bicmek gerekiyormu acaba? bende orjinal farlar var ve xenon takili suan. eski sahibi takmis. kesilmis bicilmis ampul girisleri ve 2 tane xenon beyni var farlarin arkasinda bir avuc buyuklugunde. sanada gerekiyor mu acaba bu beyinlerden bi sorustur. fiyat degisir o zaman. bu arada aldigin farlar guzelmis. hangi marka oluyor bu ?
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
mhmtali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
sonar marka farlar bu arada
uzunları açıp dolaşmıyorum :) tabikide kısalara xenon far uzunlara beyaz ampül düşündüm sanki öyle daha iyi olacak Düzenleyen mhmtali - 02 Ekim 2012 Saat 15:04 |
|
2002 206 1,4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |