![]() |
|
147.000 bakımı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 Saat 09:11 |
arkadaşlar bir öncekinden sonra olan 10.000 bakımı geldi aracımın; şimdi napmam lazım :)
yağ göstergesi yağın azaldığını gösteriyor, ayrıca son 1 haftadır aracımın çekişi bi hayli düştü. Düz yolda yalpalayarak gidiyor hatta dün kenara çekip lastiklerden biri mi inik diye kontrol ettim. şimdi napılıcak; servise diğil sanayiye götüreceğim; yağ, hava filtresi ve mazot filtresini değiştirmesini isteyecğim; bir de yalpalaması balans ayarından olabilir mi? Bunlar haricinde yapılması gereken birşey var mı ve bunların maliyeti ne kadar olur? Ayrıca bunlar hemen yapılır di mi; aracı bırakmam gerekir mi? şimdiden teşekkür ettim.
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parcalarin orjinal oldugundan emin ol. Yalpalama balanstan olabilir ama sen birde aracinin torsiyonuna baktir.
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
yaptırdım mazot, yağ ve hava filtresini değiştirdim, yağını değiştirdim. yalpalama sorunu rot olabilir dediler ama vaktim kalmadığı için ona baktıramadım henüz. bu arada 210tl tuttuu :)
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
nice 150.binlere inşallah balanstandır o bence fiyatta çok iyi
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |