|
|
147.000 bakımı :) |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
FeverDog
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 147.000 bakımı :)Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 Saat 09:11 |
|
arkadaşlar bir öncekinden sonra olan 10.000 bakımı geldi aracımın; şimdi napmam lazım :)
yağ göstergesi yağın azaldığını gösteriyor, ayrıca son 1 haftadır aracımın çekişi bi hayli düştü. Düz yolda yalpalayarak gidiyor hatta dün kenara çekip lastiklerden biri mi inik diye kontrol ettim. şimdi napılıcak; servise diğil sanayiye götüreceğim; yağ, hava filtresi ve mazot filtresini değiştirmesini isteyecğim; bir de yalpalaması balans ayarından olabilir mi? Bunlar haricinde yapılması gereken birşey var mı ve bunların maliyeti ne kadar olur? Ayrıca bunlar hemen yapılır di mi; aracı bırakmam gerekir mi? şimdiden teşekkür ettim.
|
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 Saat 10:49 |
|
Parcalarin orjinal oldugundan emin ol. Yalpalama balanstan olabilir ama sen birde aracinin torsiyonuna baktir.
|
|
![]() |
|
FeverDog
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 Saat 16:38 |
|
yaptırdım mazot, yağ ve hava filtresini değiştirdim, yağını değiştirdim. yalpalama sorunu rot olabilir dediler ama vaktim kalmadığı için ona baktıramadım henüz. bu arada 210tl tuttuu :)
|
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
feline
2. Vites
Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2012 Saat 18:39 |
|
nice 150.binlere inşallah balanstandır o bence fiyatta çok iyi
|
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||