![]() |
|
Lütfen yardım arkadaslar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yakup55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 Saat 14:20 |
Arkadaslar bende 2002 model peugeot 307 1.6 motor lpg lı arac var... daha alalı ıkı hafta oldu ama lpg cok yakıyor.. soyle aktarayım aracta atıker sıralı sıstem var... daha once orjınal fıltresı sokulup acık (spor) hava fıltresı takılı ıdı ve km de sehır dısı 240 krs yaktı lpg lıtre fıyatı (2.64 opet) orjınal hava fıltresını taktırırsan yakıt daha da azalır denıldı ve ben de degıstırdım ve keske degıstermez olaydım sehırler arası 32o krs yaktı sonra atıkere gıttım gaz ayarına ve gaz cok kısık dedı ve ayarladı ve hala sehırler arası 320 krsdan asagı dusmedı en son daha da abarttı ve km de 370 krs yaktı.. bugun yıne atıkere gıttım bu sefer gaz ayarına epey kısdı ve onun da fıltresını degıstırdım bujılere falan baktrdım ve hala sehır dısı km de 300 kurusdan az yakmıyor lpg lıtre fıyatı opette 2.84... ne yapmam lazım arkadaslar bunlar normal mı tecrubesı olan varsa yardımcı olabılır mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |