![]() |
|
206 1.4 hdi motor muafaza kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2012 Saat 16:24 |
![]() |
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar motorun üstünde HDI yazan kapağı bugün çıkmacıdan buldum ve aldım resmen motorun sesini kıstı herkese tavsiye ediyorum..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende 3-4 ay önce şahin peugeotdan almıştım, sesi azalttığını bende farkettim
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
çıkmacıdan kaç liraya aldınız???
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
2005 model benim aracımda.. galiba orijinalden bunlar takılı deil bizde :( montajı kolay mı? kendiniz mi yaptınız?
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
montajı kendiniz yapabiliyorsunuz geçmeli ve geçme yerleri motor üzerinde mevcut ben 60 TL ye aldım
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
dostum sıfırıda 60 tl de ondan sordum hani 20 ye falan alsan neyse de sıfır fiyatına satıyor bu çıkmacılar
acayip uyuz oluyorum adı üstünde çıkmacıya geliyorsam ben uygun fiyattan kullanılmış almak için geliyorum bide havalı oluyorlar
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Çıkmacı da bulamazsın bulsan da adam sıfırının iki katı fiyat çeker. Almadan önce araştırıp bakın derim.
Serviste kapı iç tutacağı plastiği 8 tl. Çıkmacıda sordum belki al 4 tanesi 5tl der diye adam benden 50tl istedi dayı dedim sıfırı ne kadarki bunun ben bilmem işine gelirse dedi. Böyle satış ahlakı mı olur yaw? Şahin pejodan bende sipariş vereceğim yakın zamanda 2011 araçta bile yok o kapak. Pejonun satış anlayışı ya da var bizim türkiye de servisler indiregandi yapıyor 300 e satmak için. |
|
![]() |
|
Zeten yan sanayi sıfırınıda 60 TL ye veriyordu ancak iki ürünü yan yana koyduğunuzda inanının sizde çıkma orjinali alırdınız. Ben orjinalini servisten sordum 200 TL dediler.
|
|
![]() |
|
hocam kusura bakmayında bu orjinal değil ki :) buda yan sanayi
|
|
|
![]() |
|
bunun orjinal olup olmadığını bilemem ben bunu temsili resim olarak koydum:):)
|
|
![]() |
|
haa tamam çünkü bu resimdeki kesinlikle yan sanayi
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
konuy hortlattım
![]() elimde bu kapattan iki adet mevcut ve sıfır kullanılmamıstır isteyen özelden ulaşabilirler Düzenleyen Alper'EN AKSU - 12 Eylül 2013 Saat 10:16 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sıfır orjınal fıyatı suan 210 tl bunun
![]() |
|
![]() |
|
fthusl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
hocam 2003 1.4 hdi x line olur mu kapaklar fiyatı ne kadar olur
![]() |
|
![]() |
|
griaslan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
2004
1.4 hdi x line olur mu kapaklar bana lazım hocam
|
|
otomobil keyif vermeli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |