![]() |
|
17'' Lastik Takımı Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2012 Saat 11:26 |
Merhaba herkese.
Lastiklerim eskidi artık.Az kullanılmış 17" lastik takımı arıyorum.Eskisi 215/45/17.Elinde olan varsa irtibata geçerse sevinirim.
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
205 40 17 var elimde kumho
|
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Kumho nasıldır bilmiyorum amane kadar kullanılmış ? Fiyat nedir ?
Düzenleyen kerem - 28 Eylül 2012 Saat 12:17 |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
2 adet war elımde %50 durumda elımde fazla oldugundan dolayı verıyorum 150 lıra ıkısınıde verebılırım uygunsa kardesım
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Kumho oldukca iyidir hemen hemen aldigim tum lastikler kumhodur benim tereddut etmeden alabilirsin
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Kusura bakmayın giremedim bir süre internete.Lastik alırsam dörtlü takım almayı düşünüyorum ama bu ara tereddütteyim 17" jant var şu anda araçta konfor için düşürsem mi diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Falken 205/40/17 ultraperformans lastikler var 250 km kullanıldı ebat değişikliğinden dolayı satıyorum. ilgilenirsen görüşelim.
|
|
![]() |
|
FIYAT NEDIR KARDESIMM
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
400 tl fiyatı.
|
|
![]() |
|
Güncel. 4 adet az kullanılmış 215/45/17 lazım.
|
|
![]() |
|
thejix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: xxxx Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() |
|
O markayı bilmiyorum da Petlas'ın 170 Tl 215/45/17 spor lastikler.
Petlas nasıldır kullanan,duyan var mi ? Resimdeki lastiği taktırsam ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |