![]() |
|
üsküdar taraflarında usta arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrah13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: beyoglu ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2012 Saat 02:45 |
arkadaslar yaklasık bi kaç saat sonra yani sabah 206 cc alacagım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-caprio-1-6-cc-bakimli-ve-cok-temiz-100482046/detay bu arac için 16750 ye anlastım yalnız almadan asya tarafında aracı gösterebilecegim bi usta var mı arac alımlarında ayıptır soylemesi hep kazık yedim fiyatının uygun olması beni kokutuyor o kadar sorun cıkıyor araclarınızda okudum cogunu ne yapmam gerekiyor bu arada aracın bir adcet carpması gözüküyor tutar yok aracta 3 parca boya var degişen yok bir yardımcı olursanız cok sevinirim eger gidebilecegim ustanın veya test merkezinin numarasını verirseniz cok sevinirim siz peugeutcu arkadasların arasına katılmaktan seref duyacagım cok mutluyum
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
maslağa gelebilirsen usta tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
emrah13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: beyoglu ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar Allah sizdende Murat abiden de suayip ustadan da razı olsun su an aracın işlemlerini yapıyorum bu araca Beyoğlu'nda oturuyorum ama sırf suayip usta icin Ümraniyede bakımlarını yaptırıcam Murat Abi'den de parçaları Alıcam aracın 500 lira gibi bı masrafı çıktı sagolsun suayip usta ekspertiz parası da almadı
Düzenleyen emrah13 - 28 Eylül 2012 Saat 15:01 |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Ne mutlu sıze ıste.Bu forumu bu yonden sevıyorum hep destek tam destek :)) Sızee hayırlı olsun allah kaza bela vermesın.Aramızda kalmanız dılegıyle.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim çok sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |