![]() |
|
marş basmıyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2012 Saat 01:23 |
arkadaşlar gece nişan dönüşü biladeriz hastaneye götürüyom iğne vurdurmaya bel ağrısı için benzinliğe girdim benzın aldıktan sonra araba marş basmadı hiç bir şekilde sizce bu neden olabilir kontağı çeviriyorum akü lambası sönuyor ama marşta tık yok ses yok kontağı bırakınca aku lambası geri yanıyo motoru stop ettirdiğinizde yandığı gibi bir fikri olan varmı nası yapabilirim akşama düğün var araba lazım böyle bişi yaşamış olan varmı
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesınlıkle sarj dınamusunda sıkıntı var aynı sey basıma geldı 1 hafta once sarj dınamosunun ıcındekı dıyotu yemıs
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
başka bir akü ile test edin, arac calişirsa aküdendir, calişmiyorsa marş motorunda sıkıntı vardir. şarz dinamosununda aküyü şarj ettiğinden emin olun.. yoksa yeni akü alsanızda yine aküyü bitirir.
Düzenleyen xpyhre - 28 Eylül 2012 Saat 13:48 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Araç otomatik değilse bu gibi bir durumda aracı vurdurarak çalıştırabilirsin.Sorunun marş motor kömürü ve marş otomatiği gibi görünüyor.Aniden bu arıza başgösterir,arasıra kontağa bastığınızda araç çalışır bir zaman sonra hiç çalışmaz.100-150 tl arası bir masragı vardır.
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
sorunun büyük ihtimalle marş kömürünün bitmiş olmasından kaynaklanıyor. ben geçen sen 100 tl ye değiştirmiştim..
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Arkadaslarında dedıgı gıbı mars komurunden kaynaklanma olasılıgı buyuk gıbı aynısı herkes gıbı bende yasamıstım. |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
arkadaşlar usta baktı kablosu gevşemiş dedi nası gecşer onu anlamış değilim
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |