![]() |
|
90 model araçların trafikten araç çekilmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2012 Saat 20:08 |
arkadslar haberlerde 1990 modele kadar olan araçların trafikten çekilecegi söyleniyor 1990 model bu araçlar trfikten çekilecegi için mecburimi yoksa mal sahibinin isteginemi kalmış çekilmesi
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mecburi değil diye biliyorum.ama yanılıyor olabilirim.cünki bu haber beni yakından ilgilendiriyor.bende 1976 model mercedes var.arac sağlam çalısıyor yurur halde ama onu hurdaya cıkartmayı düşü
nüyoruz babamla.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otomobıl harıc dıye duymustum bende sankı.. yanlısta olabılır duydugum..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Peugeot306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bildigim Kamyonet , Otobus Ve minibusler istege bagli hurdaya cikarilabiliyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |