![]() |
|
devir düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haakaannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2012 Saat 15:13 |
Merhabalar
aracım 2006 307 1.6 comfort, lpg de var aracımda gazda yada benzinde fark etmiyor gaz pedalına bastığım anda araç önce 100 devir düşüyor ardından sonra devir yükseliyor buda titreme ve sarsıntı yapıyor. gaza çok yavaş yavaş bastığımda ise bir sorun yok. birde gaza ilk yüklendiğimde ayağıma hiç oynatmazsam rolantiye geri düşüyor, yani pedala bastım 1800 devire geldi ayağımı sabitledim kendi kendine rölantiye dönüyor araç. 2000 devirin altında yapıyor bunu ilk pedala basışta 2000 devir i geçirirsem geri düşmüyor veya ilk düşüşten sonra tekrar ayağımı çekmeden gaz verirsem devir düşmüyor. bu tarz problem yaşamış olan varmıdır?
|
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
haakaannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
![]() ![]() ![]() ![]() |
oldukça garip bir problem sanırım fikri olan yok gibi
Düzenleyen haakaannn - 28 Eylül 2012 Saat 13:27 |
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana gore ilk olarak bogaz kelebegine bakilmasi gerekir. Saniyorum orada bir sorun var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
boğaz kelebeğini temizlettim rölantiyi sordum otomatik ayarlıyormuş aracım ondan olmaz dediler.
aracımda tüp var 4 kere kontrole götürdüm hep sağlam çıktı sorun yok kimse çözemedi.
|
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ona yakın bir promlemde bende var
araç ilk çalıştığında gaz yemiyor bazen srop ediyor.rölanti aşağı inip çıkıyor
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
araç benzinde iken de hala yapıyor bu problemi hiç karşılaşan yok sanırım rölanti valfi ya motoru gibi birşeyden olabilirmi bu sorun?
|
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |