![]() |
|
2012 muayene izlenimleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2012 Saat 14:47 |
merhaba arkadaşlar.
2012 yılı içerisinde muayene yaptıranlar ne gibi sorunlarla karşılaştı ve ne gibi hafif kusur veya ağır kusurdan muayeneden geçemediler.Haftaya muayeneye gidecek biri olarak ve önümüzdeki günlerde muayeneye gidecekler için bir ön fikir oluşur diye düşünüyorum... |
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah kolaylık versın diyelım basta ben şilede agustosda yaptırdım anam agladı gecene kadar..Ruhsatta 4 kısı yazarya hep normalde bende oyle bılırım oyleydıde bu artık 5 kısı yazacakmıs dıkkat et buna.Ruhsat degıstırdım 5 yaptırdım gectı 2 gun ugrastım muayene ıle.Fılmler 2no ıse gecıyor hafıf kusur egzoz slıncer tak kesını kestır varsa hafıf kusur ama yıne ses varsa soktur tanıdık yoksa.Xenon kesınlıkle gecmıyor.Bırde yan kapılarda sınyaller ters yanıyorsa gecmıyor agır kusur.yaylar hafıf kusur :) ılkyardım tam tuv onaylı yenı olmasına ragmen hafıf.On takımları cok ıncelıyor altını vs.tabıkı herzamankı far ayararı hafıf kusur.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
benim kafama takilan egzoz.sadece goruntu olsun diye takilmis ama ses yapmayan bir egzoz var bende.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Saniyorum bu yeni muayene sistemi Avrupa Birliginden esinlenerek yapildi. Ancak burada (Belcika'da) yapilan muayeneden cok farkli. Ben de gecen hafta muayeneye gittim, hic oyle uzun bir islem degil. Max. 5 dakika. Ruhsatimda aracin 7 kisilik oldugu yazili. O yuzden bagaj kismindaki emniyet kemerlerinin saglamligi da kontrol edildi. Bunun haricinde ilk yardim cantasina bakilmiyor. Zaten hafif veya agir kusur diye birsey yok. Ya gectin ya gecemedin var. Ornegin onceki muyenede aracin bir fari az yukari bakiyormus, gecemedim
![]() |
|
![]() |
|
OsmaN06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
en son ki muayenemde stepne nin yerinde simit lpg deposu olduğundan stepne bagajda gelişi güzel duruyodu...hafif kusurlu olarak stepne sabitlenmemiş diye ibare vardı muayene evrağında...
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
sebring xt1 eksoz var aracımda biliniyordur, bu eksoz hemen hemen herkes tarafından..muayenede sorun yasatır mı acaba bu..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |