![]() |
|
fren hidroliği boşaldıı .... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdi777 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2012 Saat 12:10 |
merhaba arkadaşlar.Dün eve dönerken frene biraz sert basmam sonucunda yüksek olmayan bi pat sesi geldi ve fren sonuna kadar indi.Ve fren tutup tumadığını kontrol olarak biraz sürdüğümde frenin çok az tuttugunu gördüm.inip yere baktıgımda da yerde bişeyn (muhtemelen hidrolik) boşaldıgını gördüm.Ve hala aracım sol arka lastikden damlatmaya devam ediyor.Sizce hidrolik eklesem olur mu yoksa komple fren merkezini mi değiştirmem gerekiyor? ve maliyet olarak ne kadar çıkar? şimdiden teşekkürler iyi günler ...
|
|
peugeot 307 1,4 HDİ 2004
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fren hortumun patlamış olabilir yaklaşık 30-35 lira civarı bişeydi
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
muhtemelen fren hidrolik hortumun aşırı basınçtan patlamıştır.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
erdi777 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
teşekkürler :) inş fazla maliyetli bişey çıkmaz yarın yada diğer gün götüreceğim sanayiye ...
|
|
peugeot 307 1,4 HDİ 2004
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
cıksada fren sonucta dıkkat etmek lazım
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
bugün ustama gidip yaptırdım.sol arka fren hortumu patlamış.komple hortumu değiştirdim.hortum:25TL hidrolik (500ml):10TL işçilik:20 TL mal oldu yane toplam 55 Tl ye hallettim.bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim . İYİ GÜNLER
|
|
peugeot 307 1,4 HDİ 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |