![]() |
|
Arabam çekmedi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2012 Saat 09:14 |
Arkadaşlar merhaba, haftasonu rakımı yüksek bir yere gittim arabada benden hariç 3 kişi vardı 3ü de cılız :D yukarı çıktıkça araç çekmemeye başladı; başka bi aracı sollarken gaza sonuna kadar basmama rağmen hızlanmıyor; vitesi küçültüyorum devir yükselmiyor... ki yol gıcır gıcır asfalt, öyle ciddi bi rampa falan da yok. şehir içinde aynı kadroyla çok daha vasat yolları daha rahat çıktım. ama bugünlerde var bi haller. sorunu ne olabilir; yağ değişimi yaklaştı sanırım onunla ilgili olabilir mi?
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yag degişimiyle alakası yok gıbı aracınız dızel oldugu ıcın rampalarda daha iyi cıkmanız lazım cünkü torku yuksek turbo hortumlarını mozot fılıtresi kontrol et hortumda yırtık olabılıyo tabi aldıgınız mazot başka yerden alın oda cok etkılıyor
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Peugeot306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Avans Ayarin dusuk Olabilmi? Ben LPG ile Ovit Dagini Gectim 2700 rakimda Onumdeki Kamyonu Sol seritte 45 saniye ilerleyerek anca Gectim Nerdeyse Arac durma noktasina geldi Rakimi yuksek noktada Aracta 3 Kisi Cekisin Dusmesi Gayet Normal Bana Gore Avans Ayarindandin bence.
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
aracı dızel avans ayarı yok
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
sorun turboda gibi gözüküyor.turbocuya gitmeni öneririm belki hortumda sıkıntı vardır 70 tl orjinal parça ile kurtarırsın
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Sufibey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Otomobil firmaları yakıt tüketimini hesaplarken ( DENİZ SEVİYESİ )ni baz alırlar. Çünkü oksijen miktarı burada çoktur. Yükseklik arttıkça, oksijen azalır.
Yanma odasındaki patlama,hava ve mazotun sıkıştırılmasıyla olur. Havanın içerisindeki oksijen miktarı, yukarı çıktıkça azalacağından dolayı, gerekli gücün üretilmesi için beyin yanma odasına daha fazla mazot püskürtür. Böylece araç daha fazla yakıt tüketir hale gelir. Aracınızın aşırı beslemeli ( Turbolu ) oluşu bu koşullarda daha rahat etmenizi sağlasada, fizik kanunları gereği elbette zorlanacaktır. Atmosferik motorlu araçlarda yükseklik daha çok etkiler. Aracınızda teknik bir arıza yoksa çekişteki sıkıntı bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Peugeot306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
Haklisin Gozumden Kacmis..
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
herkese teşekkür ederim, size ayrıca teşekkür ederim. bu açıklama harika oldu :) gittiğim yerde rakım hayli yüksekti; aşağı indikten sonra arabanın normale dönmesi de bana yalnızca yükseklikle ilgili olabileceğini düşündürdü ama acaba saçmalıyor muyum diye düşünmüştüm. demek ki doğruymuş.
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
aynısını bende yaşadım mazot filtresini ve hava filtresini değiştim sorun hemen ortadan kalktı
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |