![]() |
|
hararet göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kemaldeveci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: araç sorumlusu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemaldeveci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2012 Saat 19:10 |
206 sedan 2010 model motor soğukken bile aracı çalıştırdıktan sonra hararet göstergesi tavan yapıyor fan sürekli çalışıyor sorun nedir acaba
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya hararet müşürü arızalıdır yada termostat
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
hararet müşürü güzüküyor.
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
evet hararet müşürü arızalıdır. benimde başıma gelmişti. çabuk bozuluyor o parça.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
OsmaN06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
şayet fan açılıyorsa termostatda problem yoktur büyük ihtimal hararet müşüründe problem.
|
|
![]() |
|
şevkituruç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şevkituruç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
slm ... rolland garros 2002 var bende aynı sorun vardı servis ve özel serviste bakıldı .. bütün hararet muşur ve benzeri her şey değişti kablolar dahil.. ama sorun çözülmedi. fransa ya mail attım ..cevap
çok komikti .. ve doğruydu... yaptım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.. aküyü değiştir. mesajı geldi .. aküyü değiştirdim... herşey normale döndü. tüp varsa hele amperi yüksek olmalıymış.. inşallah yardımcı olmuşumdur.. iyi günler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |