![]() |
|
206 AMERIKAN PARK mını cooper tarzı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2012 Saat 23:19 |
Merhaba arkadaslar bugun aracıma ınternetten sıparıs ettıgım amerıkan parkları paylasıyorum ıyı kotu yorumlarınız beklıyorum gece cekılmıs resımlerı yakında yuklıycem 3m cıft taraflı yapıskanla yapstrdık tamponu kesıp bıcıp orjınallıgı bozmak ıstemedım saygılar..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş durmamış,yine de farklılık iyidir ama orjinali çok daha oturaklı bence.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
heves kırmak gibi olmasın ama dışarda pek hoş olmamış gibi..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
İnternette bunun farklı versiyonları var;
1-Orjinal tarzı - Üstte dipsiz ampül girişi olan 2- Siyah çerçeveli kalın - içinde şerit led olan ve kesim gerektiren 3-Orjinal tadında - şerit ledli ve 3 ayağı var bu ayak kısımlarını tamponu ufak deliklerle açıp monte ediyorsunuz. Ben 3nün ayaklarını kırdım sizinkine nazaran daha incce oldu. Çift tafarlı bantda 10 numarra yapığtırdı saolsun. Ama bir taraf çatladı görünümde düşündüğüm gibi olmadı o yüzden söktüm. Sökerken de baya zorladı hatta bant izi kaldı pasta ile zor çıkardım. Bunun yerine davlumbazın iç kısmına şu far altına takılan şerit ledlerden akmayı planlıyorum sadece arkaya park ederken çok yardımcı oluyor. |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
dışarıda pek olmamış ama genede hevesini alır bir müddet sonra eğer istersen kestirip kullanabilirsin
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |