![]() |
|
308 Otamatik Hakkında Yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2012 Saat 22:45 |
herkese iyi akşamlar.
arkadaşlar hayırlısı ise 308 vti comfort benzinli alacağım. 2010-2011 model max 40000 km ye kadar. manuel vitesli tercihim. renk ise olursa gümüş gri olacak. yalnız ilanları geziyorum;gümüş gri renkli vti comfort 308 lerin yüzde 90'ı otomatik. diğer seçenek ise siyah 308 ler. onlarda manuel vitesli modeller sebil...siyah da güzel renk ama bakımı zor ve çizik olayı siyah renki 2. sıraya atıyorum. bu 308 lerin otomatik versiyonları nasıldır? 307 lerde bulunan sorunlu AL 4 şanzımanın aynısını mı kullanıyor bu araçlar? değiştirdiler diye biliyorum. bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
al4 degıl hocam onu bılıyorum :D bakımlı zorlanmamıs ıse sanzıman 40000 kmdekı aracta sanmıyorum sanzıman sorunu olcagını
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
manuel vitesli olan tercihim. ama gümüş gri 308 ler hep tiptronik. bu sefer siyah renke bakmak durumunda kalıyorum. siyah güzel renk ağır renk. ama bakımı zor. hele de çizikleri çabuk gösteriyor. güneşi çekmesi de cabası. ben olmadı gümüş gri otomatik 308 alırsam diye sormuştum. AL 4 şanzıman aşırı sorunlu. forumdan da takip ediyorum. 308 lerde de aynı şanzıman kullanılıyor mu diye sormuştum.
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
yenil nesil auto6r (robotize)şanzumanda ben henüz doğru dürüst arıza duymadım...
sadece tam otomatik şanzuman ile bir tutulduğundan öne doğru yığılma yada rampalarda vites geçişlerindeki kararsızlık olarak şikayetler var... buda bir sorun değil zaten...rampada manuel kullanmak en doğrusu |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
şimdi peugeot sitesine girdim ve 308 teknik özelliklerine baktım. dediğiniz auto6r 6 ileri vitesli dizel motor olan HDI için geçerli. benzinli modelinde bulunan otomatik vites 4 ileri şanzımanlı olanıymış. bana öyle geliyor ki 307 de kullanılan AL 4 şanzımanı kullanıyorlar.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
degıl hocam al4 degıl arkadasında dedıgı gıbı robotıze pek sorun cıkaranını gormedım bırazda kullanıcıya baglı otomatık sanzımanlı araba pek asırı zorlanmaya maruz kalmamalı bence keyıf arabası olarak bınılmelı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |