![]() |
|
206 RC'ime LPG HAKKINDA! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmettanik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: Antalya/Kemer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettanik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 21:17 |
Arkadaşlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyordum 1 hafta evvel 206 RC aldım ve kayıt olup birkaç konuda yardımınıza danışmak ve görüşlerimi aktarmak istiyorum
![]() Hepimizde 206 Rc ne olduğunu biliyoruz, ne olmadığınıda. Bana sorarsanız aldığım fiyat aralığındaki tek kral bu araba. Arabamın memnun olmadığım tek tırıvırısı yok ![]() Sonuç itibarı ile 2-3 ay binip satmak istediğim RC'ime temelli çökme kararı verdim. Km'de 50-80 krş ortalamasında yakan aracıma lpg taktırmak istiyorum. Bunun için ANTALYADA işinin ehli bi usta bilen, bu araca takılabilecek en kaliteli kit markasını tavsiye eden arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
antalyada bir yer tavsiye edemem ama 1telefleks2prins3kıt mtm4 owml sıralamasından şaşmayın derim
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ahmettanik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: Antalya/Kemer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettanik
antalyadaki telefeks bayinin numarasını aldım pazartesi ilk iş aramak olacak. tşkktlr.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
montajına dikkat edin en iyi lpg kitinide taktırsanız montajı iyi yapamazlarsa sıkıntı yaşayabilirsiniz.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bence araca yazık etmeyin zaten kalan sayılı araçlardan. Satıp farklı bi araç düşünün. Satarken elinizde kalır araç. Tüpe 1500 TL verip 1500-2000 TL civarı düşük vermek zorunda kalırsınız ve 4000 TL kadar zarar edersiniz..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettanik
haklısın tabi ama ortalama aylık 2.000 lira benzine giderse bence sorun :) her sene yeni bir rc parası demek. üstelik 2.500 lira taksitle ferrari satıyorlar ;)
|
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar.Konuyu açalı 6 gün olmuş ama taktırmadıysanız bilginiz olsun istedim.
Antalya'da yaşıyorum 8-9 ay önce 307 aracıma Önder otogaz'da 1400 tl'ye Lovato marka sıralı sistem taktırdım.Şu ana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı çok şükür. Bilginiz olsun.
Düzenleyen kerem - 28 Eylül 2012 Saat 11:12 |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Emme ve egzos manifoldunu satmayı düşünürseniz talibim tüp takacaksanız bunlara ihtiyacınız kalmaz sanırım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |