![]() |
|
206 RC'ime LPG HAKKINDA! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmettanik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: Antalya/Kemer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettanik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 21:17 |
Arkadaşlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyordum 1 hafta evvel 206 RC aldım ve kayıt olup birkaç konuda yardımınıza danışmak ve görüşlerimi aktarmak istiyorum
![]() Hepimizde 206 Rc ne olduğunu biliyoruz, ne olmadığınıda. Bana sorarsanız aldığım fiyat aralığındaki tek kral bu araba. Arabamın memnun olmadığım tek tırıvırısı yok ![]() Sonuç itibarı ile 2-3 ay binip satmak istediğim RC'ime temelli çökme kararı verdim. Km'de 50-80 krş ortalamasında yakan aracıma lpg taktırmak istiyorum. Bunun için ANTALYADA işinin ehli bi usta bilen, bu araca takılabilecek en kaliteli kit markasını tavsiye eden arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
antalyada bir yer tavsiye edemem ama 1telefleks2prins3kıt mtm4 owml sıralamasından şaşmayın derim
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ahmettanik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: Antalya/Kemer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettanik
antalyadaki telefeks bayinin numarasını aldım pazartesi ilk iş aramak olacak. tşkktlr.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
montajına dikkat edin en iyi lpg kitinide taktırsanız montajı iyi yapamazlarsa sıkıntı yaşayabilirsiniz.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bence araca yazık etmeyin zaten kalan sayılı araçlardan. Satıp farklı bi araç düşünün. Satarken elinizde kalır araç. Tüpe 1500 TL verip 1500-2000 TL civarı düşük vermek zorunda kalırsınız ve 4000 TL kadar zarar edersiniz..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettanik
haklısın tabi ama ortalama aylık 2.000 lira benzine giderse bence sorun :) her sene yeni bir rc parası demek. üstelik 2.500 lira taksitle ferrari satıyorlar ;)
|
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar.Konuyu açalı 6 gün olmuş ama taktırmadıysanız bilginiz olsun istedim.
Antalya'da yaşıyorum 8-9 ay önce 307 aracıma Önder otogaz'da 1400 tl'ye Lovato marka sıralı sistem taktırdım.Şu ana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı çok şükür. Bilginiz olsun.
Düzenleyen kerem - 28 Eylül 2012 Saat 11:12 |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Emme ve egzos manifoldunu satmayı düşünürseniz talibim tüp takacaksanız bunlara ihtiyacınız kalmaz sanırım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |