![]() |
|
yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selimvarlik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimvarlik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 17:08 |
selam arkadaşlar bende 307 sw var 1.6 turbo dizel . benim sormak istediğim acaba cokmu yakıt tüketiyorum yol bilgisayarı ortalamam 6.8 lt suan . ancak 1- antalyadayım 2- klimam hiç kapanmaz yaz kış. bu konuda önerilerinizi bekliyorum arkadaşta reno megane var 1.5 dci oda benim gibi full klima 5.2 lt. kasa desen ağırlık aynı ben bir türlü aradaki o kadar farkı çözemedim 1.5 sorun değil demeyin günlük ortalama 150- 200km yol yapıyorum. :)
|
|
![]() |
|
selimvarlik ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selimvarlik
![]() ![]() ![]() ![]() |
.
|
|
2005 peugeot 307 1.6 dizel sw ******************************** |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
sanırım normal 6.8 LT klima açık ve karma değer.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bence de şehir içiyse ve klima hiç kapanmıyorsa normal bir değer arkadaşım. 1,5 dci sizin aracınızdan daha cimridir bence ayrıca yol bilgisayarı değerleri de her zaman fazladır. En iyi ölçüm için depoyu fulleyin 100 km sonra tekrar doldurun bir 100 km sonra tekrar ve gerçek değeri o zaman farkedecesinizdir ben kafama takıldığında bu şekilde ölçmeye çalışıyorum ve her zaman yol bilgisayarının gösterdiğinden daha az sonuç çıkıyor. Tabii ki tarafik, dur-kalk, yolun durumu önemli etkenler.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |